Цікаве про очі - Колір очей і характер

  • 09.05.11, 23:05

Здатність розпізнавати людей: їх характер, вдачу і навіть стан здоров'я включає в себе безліч напрямків, як психологічних, так і фізіологічних. Про людину багато може розповісти його манера розмовляти, жести, хода, риси обличчя, улюблені кольори в одязі. Однак одним із самих красномовних джерелом інформації про людину є її очі - дзеркало душі.

Всі стародавні трактати про фізіогноміку говорять про те, що вивчення людини треба починати саме з очей. І це не випадково. Адже велика частина інформації, завдяки якій людина розвивається, сприймається саме через очі. Прадавні люди радили оберігати очі від поганого впливу: погляду недоброзичливого людини. Сучасні екстрасенси рекомендують чутливим і вразливим людям носити темні окуляри для захисту від негативної енергії. Астрологи переконані, що в очах відображена вся палітра кольорів планет гороскопа народження, які, у свою чергу, свідчать про ті чи інші риси характеру людини. Значення очей в дослідженні характеру підтверджується і сучасними науковими дослідженнями: у кожної людини очі неповторні за своім забарвленням.

  Якщо ви подивитеся на розріз очей, то ви переконаєтеся в тому, що наприклад, ті люди, які є власниками круглих очей, добрі і простодушні. Все, щоб вони не говорили, вимовляється ними від душі і з усією щирістю, так що їхнім компліментам можна цілком довіряти, вони просто не здатні на інтриги. Якщо ж очі великі і мигдалеподібні, то по них можна судити про широту душі людини. Її можна назвати людиною далекоглядною, яка знає, чого хоче і вміє добиватися бажаного. Якщо очі у людини глибоко посаджені, то вона обережна, не варто її дражнити, бо вона може виявитися досить небезпечним супротивником. А ось ті, хто схильний до театральних ефектів і обожнюють бути в центрі уваги, є власниками «котячих» очей.

Власники чорних очей енергетично сильні особистості, вони володіють великою життєдайною енергією, ініціативою і неспокійним характером. Чорні очі свідчать про пристрасність людини і її велелюбність. Таких людей не зупиняють ніякі перепони на шляху до жаданого об'єкту зупинити не в змозі. Хоча їх одержимість може принести їм не тільки радість перемог, але і гіркоту поспішних рішень.

Ті, у кого карі очі, від природи привабливі, чуттєві і дотепні. Це дуже темпераментні люди. Про них можна сказати, що вони надзвичайно запальні, але легко забувають образи. Недоліком людей з каріми очима можна вважати часті капризи. Астрологи кажуть, що люди з темно-карими очима (суміш енергії Сонця і Венери з домішкою Сатурна) надзвичайно товариські й легко знаходять спільну мову з людьми. Люди з такими очима дуже влюбливі, але вони однаково швидко загоряються і так само швидко остигають.

Люди зі світло-каріми очима сором’язливі, схильні до самотності, мрійливі. Їх можна вважати прагматиками, але, можливо, саме це робить їх такими працьовитими, старанними. На них завжди можна покластися - вони не підведуть. Особливістю характеру людей зі світло-каріми очима можна вважати їх індивідуалізм, прагнення робити все самостійно, вони зазвичай досягають великих успіхів. Ці люди зовсім не переносять тиску на них. Астрологи додають, що люди з світло-каріми очей (суміш енергії Сонця і Венери) дуже вразливі, вони можуть непомітно для інших дуже сильно переживати нанесену їм образу.

Чого чекати від власника синіх іскор в погляді? Синьоокі люди (колір відповідає планеті Венері) - це романтики, люди дуже емоційні, чуттєві. Вони здатні не тільки безоглядно закохуватись в партнера, але і захоплювати його своїм пристрасним поривом. Хід їхніх думок часом може виявитися абсолютно непередбачуваним. До речі, у таких людей крім усього іншого дуже розвинене почуття справедливості, вони готові відстоювати правду часом навіть на шкоду собі. Синьоокі люди дуже правдиві. Основний недолік - гордовитість і зарозумілість. Такі люди дуже конфліктні, люблять посперечатися, кваплять події і не завжди здатні зрозуміти чужу проблему.

Людям з темно-блакитними очима (колірна енергія Венери розбавлена енергією Місяця) властива наполегливість, але при цьому вони дуже схильні до сентиментальності. Власники темно-блакитного очей легко піддаються своїм примхам, а їх настрій нагадує непередбачуваний весняний вітерець. Блакитноокі натури схильні пам'ятати образи, навіть тоді, коли в душі вони їх вже давно пробачили.

Блакитні очі нерідко приховують обман. Власники блакитних очей - цілеспрямовані, не надто сентиментальні люди. Людей з блакитними очима важко розжалобити сльозами. Іноді вони переживають напади сильного гніву або безпричинної депресії. Але такі перепади настрою зустрічаються вкрай рідко. Найчастіше блакитноокі люди мають спокійний характер, проте одноманітність їх гнітить.

Власники сірих очей дуже рішучі й розумні люди. Вони не ховають голову в пісок, якщо у них з'являються проблеми. Навпаки, вони вирішують їх без зволікання. Але, разом з тим, виявляються безпорадними перед ситуаціями, де розум безсилий. Сірі очі є прикметою чутливості і допитливості. Таким людям все цікаво. А тому - це очі людей, яким завжди щастить і в кар'єрі, і в коханні.

Власники темно-сірих очей (сірий колір властивий Меркурію, а його більш темне забарвлення говорить про невеликі домішки Сатурна) вперті й сміливі. Вони самовіддані, володіють сильною волею та рішучим характером. Ці люди часто ревниві, хоча не прагнуть афішувати цю свою ваду. Якщо у Вашого супутника темно-сірі очі, то Вам пощастило, адже такі люди майже завжди однолюби.

Сіро-голубі очі - володарі очей цих двох крижаних відтінків, одночасно у характері поєднують якості блакитнооких і сіроокий людей. Така людина - амбітна, рішуча, справедлива, цілеспрямована, рішуча і тверда. При цьому, рідко виходить з себе, спокійні, чесні. Серед сіро-блакитнооких часто можна зустріти справді мудрих людей - адже у них розум поєднується з інтуїцією, гнучкість мисленнязі винахідливістю. У любові вони можуть бути віддані, хоча сентиментальністю великою не відрізняються. Багато що залежить від того, який з двох відтінків переважає - блакитний, або сірий. Таким людям бракує душевності і емоційного тепла. Але вони духовні, справедливі і вміють знайти вихід зі скрутного становища, захистити, допомогти, дати ділову пораду. Самостійні, але потребують справді відданих людейу схваленні.

Якщо у Вас сіро-зелені очі, то можна сказати, що у Вас дуже сильна воля. Ви можете подолати будь-які труднощі. Хоча Вас вважають незговірливими, але найчастіше саме це допомагає Вам досягати поставленої мети. Володарі зелених очей - це часом натури гонорові, які можуть проявити у вирішенні важливих для себе питань жорсткість, а у виняткових випадках - і жорстокість.

Зеленоокі люди - це сама ніжність. Люблять вони завжди щиро, гаряче і відрізняються вірністю тим, кого обрали. Зелені очі нерідко притаманні справжнім лицарям. Друзі цінують їх за надійність і доброту, вороги ненавидять за принциповість і твердість. Вони гарні слухачі та співрозмовники. Взагалі, люди з зеленими очима - найбільш благополучна категорія. Вони стабільні, але при цьому не позбавлені уяви. Дуже добре справляються з керівними посадами.

Тигрові очі - жовті, зустрічаються у людей дуже рідко. Люди з такими очима володіють рідкісними талантами і можуть, як кажуть, читати чужі думки. Вони артистичні і творчо підходять до будь-якої справи. Якщо нічого поганого у вас на думці немає, то спілкуватися з такими людьми одне задоволення.

Володарі сіро-каро-зелених очей, які ще носять назву середньоросійські - люди непослідовні й непостійні, але в той же час володіють чуйним характером. А от людям з смарагдовими очима головне - згода з самими собою. Що б вони не робили, зеленооким треба залишатися задоволеними своїми думками і вчинками. Це наполегливі і працелюбні люди, вимогливі до себе і оточуючих. Для друзів зроблять все можливе і неможливе, але образи чи зради ніколи не пробачать.

Втім, психологи вже давно взяли на озброєння теорію про взаємозв'язок кольору очей людини і його характеру. Так, на їхню думку, володарі очей холодних відтінків - сірих, блакитних, синіх - не бояться опору навколишніх, і тому рідко сумніваються в собі в присутності сторонніх. Але доля, на жаль, не завжди до них прихильна. Особи з такими очима схильні до авантюр, але з часом їх енергія, на жаль, починає втомлювати.

Крім того, що колір очей, так чи інакше, впливає на характер людини, на самі очі і погляди впливає той знак Зодіаку, до якого ви належите.

Істина

  • 07.05.11, 12:22
    З самого початку у світі не уснівало істини або брехні, є лиш неспростовна реальність. Тим не менше всі живі істоти використовують реальність як істину коли їм це зручно, вони не можуть жити інакше. Ось чому  більшість жителів цього безпомічного світу перетворили поняття реальність в істину. 

Ляльки Beatrice Morabito

 

     Не міг пройти повз цієї колекції ляльок і захотів поділитись з Вами. Що імпонує , так це те як Beatrice Morabito бачить свої твори – для неї це як вона казала «візуальний щоденних її власних емоцій і фантазій». Beatrice Morabito відома тим що створювала свої набори ляльок, як своє альтер-его.

   Ось що говорить Беатріс про ляльок: "Це - непросте завдання передати почуття за допомогою лялки, але тим не менше мені це подобається. В той час коли ви намагаєтесь вселити в них емоції, ви одночасно знаєте що вони будуть виражати лиш те, що ви змусили їх виражати. Лялька не може переміститись самостійно, не може усміхнутись, крикнути, змінити положення свого тіла, вираз лиця і так далі. Все це ви робите за неї, таким чином вона - просто об’єкт, що відображає мо власне "я"."

 

 

ЯК же вони цілуються

  • 20.07.10, 12:19
    Ласкаво гладь її пальцями спочатку, потім сильніше. Грудьми своїми злегка придави її груди (вони у них чутливі до тиску), але руками не хапай - хай збудиться так, що сама попросить або явно покаже. Якщо притискатиметься стегнами до тебе, то притисни її сам міцніше. Продовжуй цілувати: більше не згадуй про губи, перемкнися повністю на шию (!) і вуха.

Дихання вже сильніше, гарячіше, але звіром не поводься, рано ще. Ось коли пані почне притискатися все сильніше і сильніше, руки можеш покласти і на груди, і на попку, залежно від того, чим вона сильніше притискається.

   ЦЕ ЯВНО НЕ ПРО НИХlol

Поза фотомоделі.

  Коли ти користуєшся інтернетом рано чи пізно (сам ти цього прагнеш, чи тебе просить твій співрозмовник (особливо коли він, вона іншої статі))  доводиться робити своє фото. 

  Це фото я вам скажу серйозна справа, так як воно якнайбільше попри Ваші слова розповідає про вас, починаючи з вашої зовнішньості закінчуючи вашим настроєм і звичками. 

  І згодьтеся яким би не був чарівний персонаж, та на фоні пустих пляшок, старої порепаної мебелі, чи просто подертих стін які бачили ремонт ще в 35 - він просто тане, хіба в вас чисто спортивний інтерес на один вечір - тоді всі ці нюанси просто бульбашка.

 Чому я про це пишу? та от надибав досить непогані варіанти для позування перед камерою, комусь вони точно згодяться, головне памятати що не всі вони підійдуть саме вам, адже організьми в нас різні, в когось гарні ніжки, в когось гарні ручки це і виставляєм на передні план :)

 Існує декілька чисто технічних “пунктів, які непогано мати на увазі при зйомках людей, і, особливо голої натури: при зйомках в повне зростання або біля того небажано використовувати точку зйомки вище за модель (якщо не потрібні спецефекти), оскільки це приведе до укорочення ніг і спотворень пропорцій тіла на знімку. якщо у моделі недостатньо довгі ноги або ви хочете, щоб на знімку вона здавалися ще довшими, використовуйте нижні точки зйомки. 

якщо ви  хочете підкреслити об’єм грудей , не вартує лягати на спину. Треба прийняти різні пози, і ви самі зможете знайти безліч цікавих точок зйомки. При зйомці уважно стежте, щоб на шкірі не було складок (найчастіше - на животі або в районі талії при надмірному повороті корпусу). Досить непривабливо виглядають ребра, що проступають крізь шкіру, тому якщо ви хочете, скажімо, підкреслити вигином форму грудей, то не варто з цим переборщувати.

стежите за фоном, хай голову від тулуба не відсікає лінія горизонту, “з голови” не повинно рости дерев і т.п. Також слід оцінювати яскравість і колір фону.

Є ще море порад, та коли не спішити ви інтуітивно зрозумієте що це ваша фотка,головне побільше варіантів і екпериментів.


22%, 2 голоси

56%, 5 голосів

22%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна