Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Поза фотомоделі.

  Коли ти користуєшся інтернетом рано чи пізно (сам ти цього прагнеш, чи тебе просить твій співрозмовник (особливо коли він, вона іншої статі))  доводиться робити своє фото. 

  Це фото я вам скажу серйозна справа, так як воно якнайбільше попри Ваші слова розповідає про вас, починаючи з вашої зовнішньості закінчуючи вашим настроєм і звичками. 

  І згодьтеся яким би не був чарівний персонаж, та на фоні пустих пляшок, старої порепаної мебелі, чи просто подертих стін які бачили ремонт ще в 35 - він просто тане, хіба в вас чисто спортивний інтерес на один вечір - тоді всі ці нюанси просто бульбашка.

 Чому я про це пишу? та от надибав досить непогані варіанти для позування перед камерою, комусь вони точно згодяться, головне памятати що не всі вони підійдуть саме вам, адже організьми в нас різні, в когось гарні ніжки, в когось гарні ручки це і виставляєм на передні план :)

 Існує декілька чисто технічних “пунктів, які непогано мати на увазі при зйомках людей, і, особливо голої натури: при зйомках в повне зростання або біля того небажано використовувати точку зйомки вище за модель (якщо не потрібні спецефекти), оскільки це приведе до укорочення ніг і спотворень пропорцій тіла на знімку. якщо у моделі недостатньо довгі ноги або ви хочете, щоб на знімку вона здавалися ще довшими, використовуйте нижні точки зйомки. 

якщо ви  хочете підкреслити об’єм грудей , не вартує лягати на спину. Треба прийняти різні пози, і ви самі зможете знайти безліч цікавих точок зйомки. При зйомці уважно стежте, щоб на шкірі не було складок (найчастіше - на животі або в районі талії при надмірному повороті корпусу). Досить непривабливо виглядають ребра, що проступають крізь шкіру, тому якщо ви хочете, скажімо, підкреслити вигином форму грудей, то не варто з цим переборщувати.

стежите за фоном, хай голову від тулуба не відсікає лінія горизонту, “з голови” не повинно рости дерев і т.п. Також слід оцінювати яскравість і колір фону.

Є ще море порад, та коли не спішити ви інтуітивно зрозумієте що це ваша фотка,головне побільше варіантів і екпериментів.


22%, 2 голоси

56%, 5 голосів

22%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

анонім

120.07.10, 11:49

Агде на раком

    Гість: RedMarry

    220.07.10, 11:52

    некоторые ржачные
    не для всякой комплекции подойдут

      320.07.10, 11:53

      Цікаво

        420.07.10, 11:55Відповідь на 1 від анонім

        все по черзі потім представим і раком, хоча реально недоганяю як раки це роблять, от по собачому

          520.07.10, 11:55Відповідь на 2 від Гість: RedMarry

          згоден не без того

            анонім

            620.07.10, 11:56Відповідь на 4 від Obriy

            все по черзі потім представим і раком, хоча реально недоганяю як раки це роблять, от по собачомуРаки, подла тварь, скриваются

              720.07.10, 11:59

              акробатика

                820.07.10, 12:02Відповідь на 7 від evilAngell

                я я да іс фантастишь

                  920.07.10, 12:06Відповідь на 8 від Obriy

                  я я да іс фантастишь допоки зробиш гарне фото - й про фігуру попіклуєшся
                  варто спробувати

                    1020.07.10, 12:09Відповідь на 9 від evilAngell

                    слова на сто балів, так можна знайти в собі навіть якийсь привабливий позитивчик яким потім не гріх скористатись десь , якось і на комусь.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна