Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Що я бачив під час клінічної смерті.Частина 1

  • 03.04.11, 18:30
Шановне,товариство.Пропоную Вашій увазі кілька розповідей одного з моїх друзів.Ми домовились з ним ,що після всіх публікацій,я надам адресу його гостьової і всі,в кого виникнуть запитання,зможуть їх задати. Отже,частина 1.

Моє покоління хлопців (початок 80-их), по-ідеї, повинні добре пам'ятати дуже цікавий (за тогочасними уявленнями) фільм «Пригоди Електроніка». У ньому головний герой - Електронік, був роботом, якого нібито винайшов один вчений. І цьому Електроникові потрібно було поповнювати свою енергію від електрики, після чого він міг демонструвати супер-силу…

У той час я жив в м. Лозова (Харківської обл.). Це було молоде місто і будівництва для нього були далеко не рідкістю. Ну і, напевно зрозуміло, що для молоді розвідка території і приховування подалі від дорослих є природним бажанням. Я був не виключенням - мені завжди хотілося «полазити десь з пацанами» на будівництві, пошукати собі пригоди.

В один прекрасний день ми з хлопцями забралися на будівництво із охороною. І те, що вона охоронялась, нам ще більше додавало адреналіну в кров, і нам було від цього ще цікавіше. Будинок був недобудований, біля нього знаходився дуже високий підйомний кран на рейках. Кран був електричним, а тому до нього тягнулися електричні кабелі. Місця стиків кабелю були закриті ізолентою.

Побачивши злегка оголений кабель в мені зіграв дуже сильний азарт, причому це був азарт, в якому поєднувалися: свідома велика небезпека і разом з тим велике бажання спробувати зарядиться як і Електроник від електрики (щоб стати таким же сильним як і він!).

Всі мої друзі пробігли далі кудись, а я як заворожений спочатку дивився на цей кабель, а потім присів біля нього.

У той момент я точно добре пам'ятав усі настанови і страшилки дорослих, які забороняли грати з електрикою! Але тоді в той момент мої переживання, напевно, можна було порівняти з переживанням стрибаючого перший раз з парашутом, який знає чим це може закінчиться для нього, але все ж азарт відчути нові сильні враження, взяв гору!

Немов підступаючи до краю прірви, я з великою емоційною тривогою зняв ізоленту з кабелю та злегку доторкнувся до одного з оголених проводів. Читати далі
39

Коментарі

Гість: Guilty

13.04.11, 18:59

    23.04.11, 19:03Відповідь на 1 від Гість: Guilty

    Брехня??

      Гість: Guilty

      33.04.11, 19:05Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

      я з великою емоційною тривогою зняв
      ізоленту з кабелю та злегку доторкнувся до одного з оголених проводів
      смішно читати

        43.04.11, 19:10Відповідь на 3 від Гість: Guilty

        я з великою емоційною тривогою зняв
        ізоленту з кабелю та злегку доторкнувся до одного з оголених проводів
        смішно читати
        А хіба не цікаво спробувати,що таке струм?? До речі,мене в житті кілька разів злегка било-аж прилив енергії отримуєш!!

          53.04.11, 19:27

            63.04.11, 19:32

            Усе життя працюю з електрикою.

              73.04.11, 19:34

              Вообще-то, он реально должен был бы умереть. Скорее всего, там был кабель 380 вольт переменного тока (предприятие все-таки) "...При длительном воздействии токов величиной несколько десятков миллиампер и времени действия 15 – 20 секунд может наступить паралич дыхания и смерть. Токи величиной 50 – 80 мА приводят к фибрилляции сердца, которая заключается в беспорядочном сокращении и расслаблении мышечных волокон сердца, в результате чего прекращается кровообращение и сердце останавливается..." Сам электрик и не раз попадал под действие разных токов и напряжений. Видел и смертельные случаи. Чудеса бывают. Но редко.

                анонім

                83.04.11, 19:39

                Цілком правдиво та пізнавально. Від дії струму всяке може бути.

                  93.04.11, 19:48

                  Маєте бажання погратись з електрикою?,як варіант (більш безпечний ніж лазити пальцями до оголених кабелів)можу жахнути із шокера.

                    103.04.11, 19:49

                    Цікаво, щось подібне в Моуді читав. І де продовження? Чим все закінчилось?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна