хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

khorol-lib

попередня
наступна

Ще одна презентація книги „Тайммен”

  • 24.03.23, 09:45
Ще одна презентація книги „Тайммен” нашого молодого хорольського письменника Дмитра Зіненка відбулася в Миргородському літературно-меморіальному музеї Давида Ґурамішвілі (директор Шаповалова Наталія).
В затишній залі музею зібралися поціновувачі літературного слова, письменники Миргородщини на зустріч з молодим початківцем літературної ниви Дмитром Зіненком.
Зустріч підготували у тісній співдружності працівники Хорольської центральної публічної бібліотеки та Миргородського літературно-меморіального музею Давида Ґурамішвілі. На зустрічі були присутні представники місцевого телебачення, які взяли інтерв’ю в молодого автора та Ірини Редьки, директора Хорольської ЦПБ, яка і презентувала творчість Дмитра.
Безліч цікавих питань були задані під час зустрічі про історію виникнення задуму написання книги „Тайммен”, про шлях рукопису до видавництва і читачів.
Увазі присутніх була також запропонована виставка-продаж дитячих малюнків „Творчі роботи художньої студії „Анумо, малюймо!”, що діє при Хорольській ЦПБ. На завершення творчої зустрічі, для гостей Миргородського літературно-меморіальному музеї Давида Ґурамішвілі була проведена цікава екскурсія.
0

Коментарі