хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Літературні читання «Майстерність пера – майстерність серця».

  • 21.03.23, 09:37
Поезія — це мистецтво, що вірує у правду і любов, радощі і страждання, зустрічі і розлуки, тому вона, поезія, живе й житиме, доки людське серце наповнюватимуть найтонші й найглибші почуття. Сила поезії незвичайна. Вона могутня, як політ фантазії, як мерехтлива думка, яка може за секунду облетіти весь Всесвіт і повернутися до серця рядочками вірша.
У 1999 році на 30 сесії генеральної конференції ЮНЕСКО було вирішено відзначати Всесвітній день поезії 21 березня. Перший Всесвітній день поезії святкувався у Парижі, де знаходиться штаб-квартира ЮНЕСКО.
21 березня 2023 року В Хорольській центральній публічній бібліотеці в рамках засідання літературно-мистецького об’єднання «Хорольські дивоцвіти» пройшли літературні читання «Майстерність пера – майстерність серця». На початку заходу до глядачів з вітальним словом звернулась засновниця та натхненниця об’єднання, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Оксана Левіна. Вона представила поетів, чия творчість спалахнула яскравою зорею на небосхилі літературної Хорольщини: Любов Глущенко, Олега Зенкова, Людмилу Ревеку, Людмилу Чехову, Діану Никифоренко, Людмилу Сайно, Надію Рожко та Катерину Штомпель. Ліричні твори у виконанні цих авторів гармонійно і щемно переплітались з мелодійними піснями у виконанні жіночого ансамблю «Мальви» Хильківського сільського будинку культури. Слова та музику пісень написав Сергій Гаркавенко – керівник цього ансамблю та засновник студії дитячого мистецтва «Першоцвіт».
Поезія – це голос істини, голос правди, який єднає серця. Той, хто чує його, здатний піднятися на вершини духу, згуртувати не лише націю, а й об’єднати людство. Ми дякуємо всім учасникам заходу за їх творчість, за слова, рими і мелодії, що наповнюють серця натхненням, добром, надією, вірою та любов’ю, а світ навколо роблять кращим.

0

Коментарі