хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Творча зустріч «Правда за нами, перемога за нами,...”

  • 10.03.23, 09:25
10 березня 2023 року в Хорольській центральній публічній бібліотеці було надзвичайно людно. Тут зібрались всі поціновувачі друкованого слова на творчу зустріч «Правда за нами, перемога за нами, ми – світло, і ми – життя» з її величністю Книгою і людиною наділену Божим даром – творцем цієї Книги.
Працівники бібліотеки представили гостям творчість талановитого земляка, переможця конкурсу «Молода КороНація – 2022» – Дмитра Зіненка.
Народився він 19 червня 1992 року в мальовничому стародавньому місті Хорол. З самого дитинства були пошуки себе, вивчення своїх смаків та вподобань (відвідував різноманітні гуртки, малював, вчився грі на гітарі). Навчався в Хорольській гімназії. Перші його спроби пера припадають на безтурботні, оповиті мріями та романтикою шкільні роки. Саме в ці роки пишуться найсвітліші поетичні рядки. Але турботи дорослого життя, народження сина Макарчика, робота відсунули на задній план це захоплення.
Але, як справжньому патріоту, Дімі ніколи не була байдужа доля України. Він з гордістю говорить про те, що був народжений в незалежній нашій країні. І життєва позиція нашого земляка-патріота завжди утверджувала істину : Україна була, є і завжди буде. А особливо тоді, коли на території нашої країни почалось вторгнення російського агресора.
Саме в цей час Діма натрапив на конкурс фантастичних оповідань, оголошений на сайті «Букнет».Так і прийшла ідея про написання твору, яким автор хотів зробити свій внесок у боротьбу з рашизмом. І от, врешті, чим закінчилась дворічна наполеглива праця... Сьогодні ми тримаємо в руках книгу, видану київським видавництвом «Ліра-К» на початку 2023 року. Книга під загальною назвою «Тайммен», написана в стилі наукової фантастики (можна ще сказати українського фентазі) містить дві частини, що тісно між собою пов’язані.
Автор поспілкувався з присутніми на заході в дружній, невимушеній обстановці та поділився своїми творчими планами на майбутнє. Бажаючі мали змогу придбати книгу, що презентувалась.
Ми дякуємо нашому молодому, але не менш талановитому, письменнику за цікаву зустріч. І хочемо побажати ще багато цікавих проектів та виданих книг. Нехай на творчому полі завжди панує свіжа ярінь, колоситься жито як символ життя, і відзвонює багатством зрілих плодів. Бажаємо творчого неспокою, радості від кожного прожитого дня, втілення задуманого, гордості від здійсненого, благословення у всіх добрих починаннях.
PS Бажаючих придбати книгу автора, чекаємо у бібліотеці для формування списку замовлення. Звертайтеся!
0

Коментарі