хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Парад літературних новинок „У вітражах душі і слова”.

  • 06.03.23, 09:20

3 березня кожного року весь світ відзначає Всесвітній день письменника. Це свято заснував ПЕН-клуб (Міжнародне об’єднання письменників) у 1986 році. Не дивлячись на те, що у світі воно святкується не одне десятиліття, в Україні його почали відзначати з 2012 року завдяки ініціативі української письменниці Лариси Ніцой.
З нагоди Всесвітнього дня письменника в Хорольській центральній публічній бібліотеці відбулося чергове засідання літературно-мистецького об’єднання „Хорольські дивоцвіти”, що працює при бібліотеці, у формі параду літературних новинок „У вітражах душі і слова”.
В заході взяли участь самодіяльні поети Хорольщини Олег Зенков, Людмила Ревека, В’ячеслав Теренько, Любов Новак, Надія Рожко, Катерина Штомпель та Оксана Левіна.
Оксана Володимирівна є ініціатором створення літературно-мистецького об’єднання „Хорольські дивоцвіти”. Вона його керівник та натхненник, згуртувала навколо себе талановитих поетів, письменників, художників, митців різних напрямків творчості нашого краю.
Присутні поети дарували свою поезію, в якій говорилося про сучасну ситуацію в Україні, про жорстоку війну під градами та бомбардуваннями, про біль і страждання, які нам принесла сусідня держава-агресор. Але говорили і про весну надії на перемогу України, яку з таким нетерпінням усі чекають.
Окрасою зустрічі стали пісні у виконанні Любові Новак та Катерини Радзуль, які написані у співавторстві з самодіяльним композитором Анатолієм Крутьком.
Засідання об’єднання пройшло в теплій затишній атмосфері бібліотеки.
0

Коментарі