хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На Рівненщині 2013-й рік військові проводять заходами з бойової

У Центральній артилерійській базі озброєння, що в смт Оржів, відбули заходи бойової підготовки. Зокрема, під керівництвом командира військової частини полковника Вадима Рудніцкого проведено інструкторсько-методичне заняття з організації служби військ та вогневу підготовку.

-  У процесі підготовки до нового навчального року важливо нагадати посадовим особам положення керівних документів та вимоги щодо організації повсякденної діяльності підпорядкованих підрозділів у 2014 році, - зазначив полковник Вадим Рудніцкий.

Під час інструкторсько-методичного заняття на 14 навчальних місцях відпрацьовувались питання несення служби черговим частини, пропускного режиму на територію бази, порядок несення вартової служби тощо.

Також, цього дня понад 30 військовослужбовців та 80 стрільців загону воєнізованої охорони ЦАБО виконали вправи практичних стрільб зі штатної стрілецької зброї. Зокрема, у тирі військової частини офіцери та страшинсько-сержатнський склад вели вогонь з пістолета Макарова ПМ по мішені на відстані 25 метрів. А солдати військової служби за контрактом з АК-74 та особовий склад ВОХОРу з карабіну СКС уражали цілі на відстані 100 метрів.

Як додав начальник бази полковник Вадим Рудніцкий, за підсумками заходів бойової підготовки особовий склад частини отримав загальну оцінку «добре».

-  2013-й рік ми проводимо заняттями з бойової підготовки. Приємно, що офіцери, сержанти та солдати військової служби за контрактом відповідально віднеслися до підготовки та проведення занять, що позитивно вплинуло на загальну оцінку, - підсумував командир частини. – Це дає впевненість, що наступний навчальний рік ми розпочнемо і проведемо з позитивним настроєм. 

0

Коментарі

126.12.13, 09:58

чепуха

    226.12.13, 10:16

    досягнення

    що ж зробиш коли сотні новітніх "оплотів" зрадники від оборонки продають, а натомість у залишках того що йменувалося
    Українська Армія (беркути нею не є) залишаєтся стріляти "воздушками" та допотопними "калашами" (випуску 1960 року).
    замість гармат , ракет.......