Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Чернівцях вшанували ветеранів

  • 25.10.12, 15:00
Сьогодні, 25 жовтня, напередодні відзначення 68-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, у Центральному палаці культури відбулися урочисті збори з нагоди цього свята. Із вступним словом перед присутніми виступив голова Чернівецької міської ради ветеранів війни та праці Павло Бажерін. Він розповів про головні події тих далеких днів.

-        У Чернівцях налічується близько 600 ветеранів Великої Вітчизняної війни, –розповів Павло Микитович. – Усі вони пережили перипетії цієї страшної іжорстокої війни. Визволення української території від фашистських окупантів супроводжувалося важкими боями, однак наші солдати  виявили волю і мужність, здолавши ворожий опір.

Зі святом ветеранів також привітали заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Віталій Темерівський та секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Звернувшись до всіх присутніх, він, зокрема, сказав: «Ви прожили життя, яке є високим прикладом для наслідування прийдешніх поколінь. Наш обов’язок – шанувати та бути гідними Вашого подвигу. Я неодноразово повторював, і готовий сказати знову, що міська влада дбає і буде дбати про кожного ветерана. У цей прекрасний день, хочу побажати усім вам та вашим родинам здоров’я, довголіття і благополуччя. Нехай уваших домівках завжди панують мир, спокій і достаток».

Під час урочистостей виступав аматорський хор ветеранів Центрального палацу культури «Пам’ять». Присутні у залі настільки розчулилися від почутих пісень, що не могли стримати емоцій та сліз на очах.

Не минув цей захід і без нагороджень. Зокрема заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Віталій Темерівський вручив «Орден за заслуги III ступеня» голові первинної ветеранської організації Євгенії Вавіловій.

А почесною відзнакою «За заслуги перед містом» були нагороджені Валентина Михайлина, Олександр Суров та Павло Бажерін. На знак вшанування героїчного подвигу визволителів Віталій Михайлішин вручив їм ці нагороди та квіти.

1

Коментарі

Гість: alexshaggy

125.10.12, 16:44

Эти люди, которые освобождали народы от фашизма – честь и совесть нашей страны. Молодежь надо воспитывать на их примере, а не на американских гариках поттерах и прочих вымыслах.
В американской истории из бандитов-ковбоев делают героев, а у нас свои НАСТОЯЩИЕ герои. Надо больше писать о них, снимать фильмы.
Слава героям-освободителям!