Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

На Буковині активно готуються до осіннього призову – 2012

  • 06.09.12, 11:54
В обласному та районних військових комісаріатах Чернівецькоїобласті тривають основні заходи, присвячені підготовці та проведенню черговогопризову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2012року.

Як повідомивначальник відділу обліково-призовної роботи – заступник  Чернівецького обласного військового комісараз призову підполковник Вадим Петляк були проведені інструктивно-методичні заняттяз посадовими особами військових комісаріатів області, які відповідають заобліково-призовну роботу. На яких були обговорені питання, щодо порядкудоставки призовників на збірний пункт, оформлення на них особових справ, проведеннямедичного обстеження та вивчення особистих якостей призовників. До відомаучасників заходу була доведена кількість, яку мають призвати осінню цього рокуміський та районні військові комісаріати області.

– На даний часналагоджено активно взаємодію між всіма організаціями, які відповідно до вимогдіючого законодавства беруть участь у заходах, пов’язаних з підготовкою тапроведенням призову, – зазначив підполковник Вадим Петляк.

Зокрема у ЗбройнихСилах України служитимуть 360 юнаків, внутрішніх військах МВС України -110 іДержавній спеціальній службі транспорту -30. Загалом з Буковини, протягомжовтня-листопада, планується відправити до Збройних Сил та інших військовихформувань України, для проходження дійсної військової служби 500 юнаків.

0

Коментарі