Профіль

Наталя-ля

Наталя-ля

Україна, Жмеринка

Рейтинг в розділі:

У нас печаль!!!!!

  • 05.07.10, 10:44
Як я розумію Ксюшу тепер, наш прекрасний Кузя випав з балкону 6 поверху.Живий, але забив попочку і хвіст. Бедняжечка!Тяк тяжко дивитись, як він мучається. Колем обезбол, антибіотики.Маєм надію, вичухаємось!!!!!!!!!!

Всім, всім, всім ,хто вміє читати!!!!!!!

Хотілося б поділитися роздумами.Я особисто не розумію людей, які ображаються на свою долю , тому що добра доля нам дається від Господа, коли ми з Ним мирно живем.Але коли людина(навіть в плані вибору супутника життя) сама наломає дров , а потім жаліється, що всі і все винні в її проблемах,це не зовсім розумна людина.Що я маю на увазі-все в наших руках .Існують закони пироди:якщо ми падаєм-ми летимо на землю, а не на небо, як би ми в це не хотіли не вірити ,від цього абсолютно нічого не...

Читати далі...

Останній час!

Мене дуже вражає обізнаність нашої молоді у всьому, але дефіцит гармонії з Творцем.Ми знаємо багато різних теорій,релігій ,але насправді нам потрібно всього лиш схилитись в молитві перед Богом, визнати свою гріховність (ми думаємо,що ми не грішніші за інших і цим потішаєм себе) і отримати мир і спокій для своєї бессмертної душі.Це так прекрасно!!!!