Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

а як ви боретесь з спекою?

Спека дошкуляє! Вирішив пошукати в тирнеті методи бороьби з нею. Ось що нарив, можливо і Вам пригодиться. Моєте свої методи - пишіть в коментах. umnik

постіль у морозилці

Найбільше спека дошкуляє, коли збираємося в обійми Морфея. Заснути майже нереально. Пропонують запакувати постіль у поліетилен й покласти його на деякий час до морозилки. А перед тим як лягти у ліжко, прийняти прохолодний душ. Спершу ідея видалася неадекватною, але перевірили. Так, постіль і справді прохолодна. Звісно, згодом нагрівається. Причому досить швидко. Заснути не встигли. Тож охолодження постелі – зайві рухи й марно витрачений час.

пляшка з льодом й вентилятор

Ті, хто вже випробував цей спосіб, кажуть, допомагає. Отже, суть полягає  у тому, що вентилятор треба спрямувати на якийсь холодний предмет, наприклад, пляшку із замороженою водою. Сам по собі вентилятор просто ганяє розігріте повітря, але не охолоджує його. А якщо потік цього повітря потрапляє на пляшку, то воно стає прохолоднішим. Випробували. Дволітрової пляшки льоду виявилося замало. Принаймні біля самого вентилятора таки прохолодніше, але у кімнаті температура суттєво не змінилася. Взяли більшу пляшку – на 5 літрів. ефект більш відчутний. Але щоб стало справді краще, дійшли до висновку, треба таких пристроїв щонайменше два.

викресліть із списку деякі продукти

У спекотну погоду не вживайте сало і мед. Вони змушують ваш організм нагріватися, тим самим погіршуючи ситуацію. Не варто вживати алкогольні напої, солодкі газовані води, пиво, каву.

акваріум замість кондиціонера.

якщо у вашому офісі або квартирі немає кондиціонера, поставити на стіл акваріуми, можна навіть без рибок, тому що головне в таку спеку - постійні випари в непровітрюваному приміщенні. Зволожувати повітря можна і як за допомогою спеціального зволожувача, так і використовуючи звичайний спрей. Розпорошуй воду без ароматизаторів кожні 40 хвилин

рослини у поміч

Добре допомагають рослини з великим листям (наприклад, бегонія або фікус):

якщо їх облити водою, вони будуть довго залишатися вологими і вгамують жар.

 

спати на гречці

Мова йде про подушку. Рядять спати або взагалі без неї, або на тій, що набита гречкою. Річ у тім, що звичайна подушка утримує тепло, через що спати на ній просто нестерпно. Те саме стосується й матраців. У декотрих селах Центральної України досі влітку сплять на таких собі матрацах, наповнених соломою.


старий добрий душ

якнайчастіше приймайте душ, причому не прохолодний, а теплий, майже гарячий. Відразу після душу завдяки контрасту буде відчуватися прохолода. А ще час від часу розчісуйтеся мокрим гребінцем.

 

втікаємо від спеки босоніж

Медики рекомендують при найменшій можливості роззуватися й ходити босоніж. Зрозуміло, не по розпеченому асфальту, а по траві. На ступнях знаходиться велика кількість точок, що відповідають за внутрішні органи. Коли людина ходить босоніж, відбувається вплив на ці точки. У результаті, поліпшується циркуляція крові, підвищується загальний тонус організму й навіть починається оновлення клітин.


3

Коментарі

125.07.15, 21:25

Жидкий азот. Гарантия - 100%

    Гість: bayok

    225.07.15, 22:05

    Пить больше жидкости!

      325.07.15, 22:21

      ще кажуть добре та корисно спати на драбині у тіньку посвистуючи з ранку й до вечора, а під вечерок мона припертися у корчму та пойі бати мізки людям котрі протягом дня на стройці і т.п. місцях ху й ньою займалися.
      дрим бати мізки мона до тих пір поки не від пи з дять.

        425.07.15, 22:56Відповідь на 2 від Гість: bayok

        Пить больше жидкости!ту рідину яка на смайлику якраз в жару ні-ні

          Гість: bayok

          525.07.15, 23:08Відповідь на 4 від Joxoxo

          <font><font>Пить больше жидкости!</font></font><font><font> ту жидкость которая на смайлику раз в жару ни-ни</font></font>Коли багато отой рідини випиваш, вже не знаєш холодно, чи жарко

            626.07.15, 00:18

            только кондиционер или водоём рядом

              726.07.15, 00:19

              я приймаю кілька раз на день душ.
              роблю собі очвіжаючий напій - вода, трішки меду, лимон, м"ята і кубики льоду.
              тіло освіжаю спреєм.
              з дому намагаюсь не виходити вдень.
              вікна бажано не відкривати. (хоча у мене один нюанс - старий будинок з височенними стелями 3,8 м. зимою холодно, а літом гарно)

                826.07.15, 01:40

                мне сегодня на работе вылили кружку очень холодной воды зашиворот - помогло мало

                  926.07.15, 07:36Відповідь на 8 від Леди__Ю

                  мне сегодня на работе вылили кружку очень холодной воды зашиворот - помогло малокласні в тебе колеги

                    1026.07.15, 13:44Відповідь на 9 від Joxoxo

                    мне сегодня на работе вылили кружку очень холодной воды зашиворот - помогло малокласні в тебе колегисами их просили