хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

невідоме про путіна )

Факти вибрані з багатох джерел - тому не мають послідовності і логічності.

У 1992 році депутатською робочою групою Ленсовета на чолі з Мариною Сальє і Юрієм Гладковим (так званою «комісією Сальє») проти Путіна, як керівника Комітету із зовнішньоекономічних зв'язків, було висунуто звинувачення в махінаціях у зв'язку з програмою постачання Санкт-Петербурга харчів в обмін на сировину. Згідно з висновком робочої групи, сировина продавалася за заниженими цінами проти ринкових, тоді як продовольство купувалося за завищеними; операції укладалися з сумнівними фірмами-«одноденками» і з фірмами, на чолі яких стояли кримінальні діячі; договори оформлялися з грубими порушеннями правил і за бажання легко могли бути оголошені недійсними. За підрахунками групи, збиток, нанесений місту в результаті його дій, склав 122 млн доларів. Петросоветсхвалив доповідь групи і рекомендував Анатолію Собчаку відправити Путіна у відставку і передати матеріали в прокуратуру.

12 грудня 1997 джип, в якому з перевищенням швидкості їхав Володимир Путін (на законній підставі - з урядовою "блималкою") на 17-му кілометрі Мінського шосе на смерть збив п'ятирічного Дениса Лапшина ("Нова газета", № 6 (577), 14-20 лютого 1999). Водій В.Путина Зиков Б.Б. не був заарештований і в 1999 році підпав під амністію.

У 2005 році Брукингський інститут Вашингтона заявив, що 16 з 20 сторінок, якими починається основна частина роботи Путіна, є точним відтворенням або близьким до тексту переказом статті «Стратегічне планування і політика» професорів Вільяма Кинга і Девіда Кліланда, опублікованої в 1978 році. Шість діаграм і графіків з роботи Путіна майже повністю збігаються з американськими.

Президентству Путіна передувала одно подія, про яку мало хто знає : у нього повністю згоріла дача з усіма речами і заощадженнями, а сім'я ледве встигла врятуватися з вогню. На попелищі Путін абсолютно несподівано для себе знайшов свій хрест - він зовсім не постраждав від вогню і яскраво виблискував. Відразу після цього Путини переїхали в Москву, і там почався новий етап їх життя. Сам Путін вважає, що це символічно, - він навіть розповів про цей випадок Бушу під час однієї з неформальних зустрічей.

Першим державним актом, підписаним Путіним на посаді виконувача обов'язків Президента РФ, став указ «Про гарантії Президентові Російської Федерації, що припинив виконання своїх повноважень, і членам його сім'ї». Указ надавав колишньому президентові (тобто Борису Єльцину) гарантії недоторканності. Указ був підписаний на тлі звинувачень в широкомасштабній корупції, що тяжіли над Єльциним і його безпосереднім оточенням… Путін спочатку був висуванцем корумпованого угрупування, що оточувало Єльцина (так званою «Сем'єю»), а його прихід до влади був необхідний «Сім'ї» як гарантія від кримінальних розслідувань, які обіцяла порушити проти них.

Фрази Путіна стосовно Ураїни: Джорджу Бушу під час зустрічі Росія — НАТО в Сочі (5 квітня 2008 року) «Ти ж розумієш, Джордже, що Україна— це навіть не держава! Що таке Україна? Частина її території — це Східна Європа, а частина, й значна, подарована нами!»

У червні 2013 року увагу міжнародної преси притягнула історія з діамантовим нагородним перснем Super Bowl вартістю близько 25 тисяч доларів, що належав американському бізнесменові, власникові команди по американському футболу New England Patriots Роберту Крафту і що опинився в 2005 році в кишені у Путіна при неясних обставинах. За твердженням спортивного магната в інтерв'ю New York Post, в 2005 році на зустрічі з Путіним в Санкт-Петербурзі він продемонстрував російському президентові перстень із золота, інкрустований 124 діамантами. За словами Крафта, Путін покрутив перстень в руках, приміряв, а потім поклав коштовність в кишеню. Спроби Крафта негайно повернути перстень наштовхнулися на протидію співробітників Федеральної служби охорони.

Схожий інцидент, за свідченням консультант-искусствоведа Ніка Илджайна, стався у вересні 2005 року під час відвідування Путіним музею Гуггенхайма в Нью-Йорку. Тоді російський лідер пішов з музею із скляною скульптурою у формі автомата АК- 47, заповненою горілкою, і ніхто не наважився його зупинити.

У доповіді Фонду Карнеги про оцінку ролі Сталіна в сучасній Росії (2013) відзначається, що "адміністрація Володимира Путіна використала образ Сталіна для зміцнення власного авторитету".

Мати, і батько Путіна померли від раку.  Володимир був третім сином в сім'ї — двоє старших братів, що народилися ще в тридцяті роки,померли в дитинстві.

За усе життя у нього був тільки один близький друг. Вони дружили в інституті і були схожі один на одного - дві відмінник-тихоні. Фізпідготовка у друга була слабка, і Путін - вже в тому віці майстер спорту з самбо - вирішив поднатаскать його і записати в секцію. На перших же показових змаганнях друг неправильно приземлився після стрибка, зламав собі шийний хребець і через пару годин помер. Якщо вірити очевидцям, Путін сильно переживав. Більше друзів у нього ніколи не було.

У 1974 році виграв в лотерею автомобіль - Запорожець, який у той час був цілком шанованою машиною.

У школі на суперечку з'їв 14 еклерів підряд. Програв, оскільки сперечалися на 20 еклерів.

Любить вживати неформальні вирази в офіційні виступи. Відомий фразою "мочити в сортирах".


11

Коментарі

128.01.15, 23:35

...крадун як і овоч...

    229.01.15, 00:01Відповідь на 1 від Недурка

    новый президент самбо уважает, по телеку сказали, что всё подорожает, а я свой день рождения не буду справлять - всё заебалопиздецнахуйблядь ...

      329.01.15, 05:20

      лучше бы он сгорел на даче

        429.01.15, 08:55

        можеш додати http://obozrevatel.com/politics/86340-litvinenko-putina-ne-vzyali-vo-vneshnyuyu-razvedku-iz-za-pedofilii.htm

          529.01.15, 09:06

          гівнюк