Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

white

попередня
наступна

Работоргівля в Криму

  • 02.10.13, 02:32
Кримська "Свобода" провела власне розслідування серії гучних випадків викрадання та продажу людей, що відбулися нещодавно в Сімферополі. Злочинна мережа, що викрадала українських дівчат впродовж років, і досі безкарно діє на території Криму.
Хронологія подій, що повинні були сколихнути українське суспільство, та чомусь були замовчена, така: наприкінці травня за зверненням Симферопольського правозахисника на одному з місцевих сайтів з'являється інформація, що молоду кримчанку на ім'я Наталія серед білого дня викрали на вулиці у Сімферополі та переправили до Москви. Там її за допомогою тортур та психологічного терору примусили до проституції. Дивом їй вдалося втекти до рідного міста. Вона називає імена злочинців, зокрема прямо вказує на Павла Гусєва – власника газети "Московський Комсомолець", члена Громадської палати РФ, голови громадської ради при Міністерстві оборони РФ.
[IMG]
Також ця особа володіє багатьма виданнями, зокрема "MK. World Weekly", "Російській ізраїльтянин" та іншими.
Здавалося б, що ще потрібно для розкриття злочинної мережі, якщо відомі її організатори та учасники? Але події розгорталися неочікувано – кримінальне провадження було миттєво закрито, місцеві можновладці почали залякувати дівчину, незначний медія-резонанс було віртуозно погашено.
За місяць історія отримала продовження – дівчина, побачивши сюжет в новинах про Павла Гусєва, наважилась звернутися до правозахисників та міліції із заявою, що її так само було викрадено. Як і Наталії, їй вдалося втекти з рабства у Москві. На 10 липня Гусєв викликаний на допит у Сімферополь.
"Постає питання – що за один цей Гусєв, що найтяжчі злочини, злочини проти людяності та проти Української держави сходять йому з рук? Кримська "Свобода" теж зацікавилась цим питанням і ось що стало відомо з цього приводу. Найкращий друг Павла Гусєва – Олександр Хинштейн. Це депутат держдуми РФ, член правлячої партії та колишній журналіст "Московського комсомольця". Також друзями Гусєва є – Наталя Тимашова, що працювала тривалий час у "Московському комсомольці", а зараз є прес-секретарем екс-президента РФ Дмитра Мєдвєдева. І також чоловік Тимашової – Олександр Будберг, що є наразі найвпливовішою фігурою у PR на території РФ, а кар'єру свою розпочинав як репортер у тому ж "Московському Комсомольці", - розповідає голова Кримської організації ВО "Свобода" Олександр Болтян.
Також кримські свободівці простежили злочинну біографію Павла Гусєва. Слава найбільшого у Москві сутенера, що є власником сотень місць розпусти та оприлюднює про них оголошення у своїх газетах – тягнеться за ним це з початку 90-х років, як тільки він став редактором "МК".
"Не секрет, що торгівля людьми та порно-бізнес є одним з найприбутковіших видів бізнесу, в одному ряду з наркотрафіком. Тому немає нічого дивного, що статок Павла Гусєва оцінений у більш ніж мільярд доларів. Не дивно й те, яким чином він зміг просунути своїх колишніх підлеглих у найвищі ланки російської влади. Фактично Павло Гусєв і є зараз частиною державної влади Російської Федерації. Враховуючи це все, нема нічого дивного, що Гусєву легко вдалося, і мабуть завжди вдавалося уникнути відповідальности", – підкреслив Олександр Болтян. "Гусєв має відповісти перед родинами українських дівчат, яких він занапастив, перед українською нацією, та перед українським законом. Це ще не всі результати, що ми змогли отримати завдяки нашому партійному розслідуванню. Зараз проходить перевірку інформація, хто саме з української міліції, прокуратури та СБУ, відпрацьовуючи криваві гроші Гусєва, допомагав йому уникати відповідальности на території України. Незабаром цю інформацію ми також оприлюднимо. Нехай кримські можновладці добре подумають що їм потрібно більше – збагатитися за рахунок співучасти у продажі українських громадян, за рахунок зради державних інтересів та отримати другу Врадіївку чи чесно виконувати свої обов'язки", – наголосив уповноважений представник фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Криму та Севастополі народний депутат України Едуард Леонов.
Свободівці готують депутатський запит до прокуратури та СБУ з приводу ситуації, що склалася з викраданням українських дівчат. А також готується звернення до російської влади з вимогою покарати винних на території РФ.
Прес-служба Кримської організації ВО "Свобода"

Також викладаю відео
Суть сюжету така: Двоє молодих міліціонерів, вирішили допомогти дівчатам, які втекли з сексуального рабства Гусєва. Та лишень вони зареєстрували заяви і спробували відкрити кримінальне провадження, як на них розпочалось справжнє полювання зі сторони як міліції, так і криміналітету. Зараз кримських міліціонерів, задля врятування їх життя, переховують депутати ВО "Свобода".
P.S. Потрібен максимальний репост.

2

Останні статті

Коментарі

12.10.13, 10:08

присоединяюсь к первому оратору. зачем геморой с выкраданням, если желающих подзаработать п*здой вышекрыши?

    Гість: NeManul

    22.10.13, 10:10Відповідь на 1 від ёlkа

    присоединяюсь к первому оратору. зачем геморой с выкраданням, если желающих подзаработать п*здой вышекрыши?Ти в цьому числі?

      32.10.13, 10:29Відповідь на 1 від ёlkа

      Тут не в похищении изюм, а в пиаре Эдуарда Леонова, Павла Гусева и чебурашкиных друзей.
      Обрати внимание, статья начинается и заканчивается одним брендом.

        42.10.13, 16:29

        Найвищі доходи приносить проституція, в якій експлуатують рабинь. Крім того, різні збоченці вимагають неповнолітніх. Так що більшість в цій індустрії є рабинями, яких викрадено, або обманом утягнуто в цей промисел