хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Академія Наук України опублікувала сепаратистську статью

  • 11.10.15, 11:23

Науковий академічний журнал Національної академії наук України "Соціологія: теорія, методи, маркетинг" опублікувала статтю за результатами круглого столу в окупованому бойовиками Луганську, автором якої виступив кандидат юридичних наук А.Лопата.

Про це в Facebook написав оглядач видання "Дзеркало тижня" Оксана Онищенко.

"Читаю й не вірю своїм очам. Неможливо представити, що це друкує академічний науковий журнал. І не можу не поділитися самими яскравими уривками. Революцію достоїнства пан Лопата називає державним переворотом і пояснює: "під неї були виділені величезні гроші, а не тільки пряники Нуланд". "Основними її учасниками були маргінали з усією країни, яким, власне, втрачати було нічого. Маргінали дуже хотіли забрати майно не тільки в "донецьких", але й в "своїх"  "київських", "львівських", "рівенських" і т.п.", — цитує статтю журналіст.

Також, так званий кандидат наук, ділиться своїми домислами про війну на Донбасі:

"Про воєнні дії на Сході: "Було ухвалене рішення про терміновий напрямок усього майданівського "пального" матеріалу на схід України, зліпивши через засоби масової інформації образ донбаського " ворога-ватника". Тактично це було правильне рішення, у стратегічному плані провальне й злочинне. Злочинне, тому що по діючій Конституції України не можна використовувати збройні сили проти власного народу. І, саме головне, дії нового керівництва країни в цьому випадку можуть піддлягати положенню Конвенції 1948 року про попередження злочину геноциду й покаранні за нього".

Журналістка відзначає, що ця стаття розміщена в журналі, у розділі "Наукове життя", і в редакційному вступі написано, що "стаття дає стереоскопічний погляд" на проблему.



11

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

111.10.15, 19:01

Україна воює з Росією на його??? теріторії? Докладчик путается в показаниях. Эта Лопата просто пудрит мозги в стиле ток-шабашей РашаТВ

    211.10.15, 19:09Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Україна воює з Росією на його??? теріторії? Докладчик путается в показаниях. Эта Лопата просто пудрит мозги в стиле ток-шабашей РашаТВВін і є лазутчик Кремля! Саме такі з феесбешниками тимчасово орендували квартири в Донецьку та Луганську, готуючи лохторат до державного заколоту і перетворили дУрнів-східняків у колаборантів. Лопату - на кіл!!!

      311.10.15, 19:15Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      Згадайте, я вас усіх застерігала:"Не гризіться з тролями, не влаштовуйте ворожнечу бо це підгрунтя для війни. Хіба мене слухали? Сміялись, що я "зі своїми" сварюсь, а вороже налаштованих тролів в ігнорі тримаю. Тепер так роблять всі, в тому числі й танк, котрий мене висміював за ігнор ворогів, та що з того? Вже ПІЗНО. При срубленной голове - по волосам не плачут!

        Гість: lyo Dnepr

        411.10.15, 19:44Відповідь на 3 від Alter ego*

        Я не считаю, что игнорируя врагов, можно было спастись от интервенции. Главная причина того, что Хуйло на донбассе - это равнодушие большинства местного населения. Им до сих пор все равно, какая у них будет власть, лишь бы не стреляли. Т.е. планка понтов уже упала ниже некуда. А менталитет остался совковый Хотя, говорят, что многие, кто остался в оккупации, уже за Украину, только боятся это произносить вслух при посторонних. ПНасколько это правда, мне трудно судить. Но дай-то Бог

          511.10.15, 19:52Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          Звичайно, правда. Згадай, які настанови ти мені робив, коли я туди їхала, а коли приїхала, то всі друзі, подруги й рідні дьоргали:"Мовчи! Тут таке в слух не кажуть! Кругом стукачі!"
          Відносно ігнору. Я трішки не тих назвала ворогами (хоч для мене зрадники і є найбільші вороги). Це тут я їх хоч іноді читаю, та тримаю в ігнорі бо вони не люди, а ніки. А в реалі ВСІХ ворогів треба стріляти! Як не ми їх, то вони нас. На війні як на війні.

            611.10.15, 19:56Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            І взагалі, що казати про ватників та окупантів, якщо друзі із ЗУ мені кажуть:"А що тут на сайті робити? Все й спамити немає кого!" Догризлись. ВІЙНА.

              711.10.15, 20:14Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

              Для інфи. За динири досі, як і в 1917-му, одне "отребье", що ніколи нічого не мало і нема що втрачати, кінчені пенсіонери-совкодроти і бандити.
              Байдужість СТОЛІТТЯМИ українцям нав'зує кривава гебня, енкаведе, а раніш царі маЦковії через своїх катів-жополизів. Це вже на рівні ментальності.

                Гість: lyo Dnepr

                811.10.15, 20:31Відповідь на 7 від Alter ego*

                Сегодня познакомился с хорошим парнем из Донецка. Реальный патриот. Рассказывал много интересного. Хотя я старался ничего не спрашивать

                  911.10.15, 21:51Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

                  Повна дурниця

                    Гість: lyo Dnepr

                    1011.10.15, 22:27Відповідь на 9 від Poroshenko

                    Повна дурницятвои бредни чем то похожи на Лопатины

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна