хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

А за таку брехню міністра юстиції Петренка не потрібно гнати?

  • 18.06.15, 20:31
Європарламент подав офіційний позов до Гаазького трибуналу, згідно з яким будуть розслідуватися злочину Росії проти України.
Про це повідомив Міністр юстиції України Павло Петренко на 5 каналі.. 
Розслідування міжнародного рівня буде присвячено окупації Росією Криму і Донбасу. Міністр зазначив, що Європарламент зміг подати позов після того, як Україна в офіційному порядку повідомила Раді Європи про окупацію Російською Федерацією територій Криму, а також Донецької та Луганської областей. Тепер Міжнародний кримінальний суд довірить розслідування злочинів російської влади Гаазькому трибуналу. Україна вже направила докази, зібрані Генеральною прокуратурою, що підтверджують незаконну діяльність Росії.
Міністр висловив упевненість, що доказова база дуже вагома та її вистачить, щоб притягнути до відповідальності і Путіна і його оточення. Росія поки що ніяк не коментувала цю ситуацію.
(Інформація про цей виступ зникла сьогодні практично на всіх ресурсах )

Європарламент не подавав позов на Росію в Гаагу
У Брюсселі зреагували на заяву українського міністра юстиції про позов Європарламенту до Гааги на Росію: "це не відповідає дійсності".

Європейський парламент не подавав позовів на Росію до Міжнародного кримінального суду в Гаазі.

У Брюсселі спростували заяву міністра юстиції України Павла Петренка, який в ефірі українського телеканалу розповідав, що Європарламент звернувся в Гаагу для розслідування злочинів Росії проти України.

Натомість законодавчий орган ЄС лише закликав міжнародну спільноту, включно з Гаазьким трибуналом, розслідувати незаконну анексію Росією Криму та окупацію частини українського Донбасу.  Адже більших повноважень ЄП не має. Там розповіли, що у Міжнародний кримінальний суд можуть звертатися лише держава, Рада Безпеки ООН, або ж прокурор може сам незалежно почати розслідування.

http://ua1.com.ua/politics/evroparlament-ne-podavav-pozov-na-rosiyu-v-gaagu-4089.html


2

Коментарі

119.06.15, 15:52

Вот все и встало на свои места, а мы с вами гадали