хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Україну можна змінити лише завдяки інтеграції з ЄС.

  • 02.11.12, 13:58
Спостерігач напарламентських виборах від Парламентської асамблеї ОБСЄ, польськихдепутат від партії «Громадянська платформа» Міхал Щерба вважаєполітичну систему України залежною від впливу олігархів. Про це вінзаявив польському виданню Rzeczpospolita.

«Політична система України за своєю суттю значно відрізняється відєвропейських стандартів, а ці вибори не є такими, які ми мали,наприклад, в Польщі. Маємо справу з сильними впливами олігархів, якіконтролюють ЗМІ та використовують їх для просування власнихкандидатів», – зазначив спостерігач від Парламентської асамблеї ОБСЄМіхал Щерба (партія «Громадянська платформа»).

На думку Щерби, через недосконалість законодавства багато порушеньвиникло ще до самого дня виборів: «До виборчих комісій потрапилипредставники де-факто неіснуючих партій або суто технічних політичнихугруповань».

«Україна не Білорусь, Янукович не Лукашенка. В Україні дієнедосконала демократія, яка впливає на визнання усього виборчогопроцесу недосконалим. Але це не повинно стати сигналом для ЗахідноїЄвропи для блокування європейського шляху Києва, до якого прагнуть усіполітичні сили країни», – додав спостерігач від ОБСЄ.

«Якщо ЄС відвернеться від України через недосконалість їїдемократії, то країна опиниться в обіймах Росії: зокрема, через МитнийСоюз та Євразійське економічне співтовариство. Тому, незважаючи на те,що загальна оцінка виборів не буде позитивною, нам потрібнопереконувати наших партнерів із ЄС, що процедури, які застосовувалисяна цих виборах, не можуть бути підставою для заблокування інтеграційнихпроцесів України. Оскільки тільки за рахунок інтеграції з ЄС ми можемозмінити Україну зсередини», – підкреслив Щерба.

Нагадаємо, представник Transparency International Олексій Хмара вважає, що парламентські вибори,які пройшли з масовими повідомленнями про корупцію, не можуть статихорошим початком для обіцяної партіями і кандидатами боротьби зкорупцією. 

У свою чергу екс-голова моніторингового комітету ПАРЄ, спостерігач від ОБСЄ Ганне Северінсен вважає, що демократичний процес загальмувався в Україні. 

tyzhden.ua



6

Коментарі

12.11.12, 15:56

Так не хрен признавать эти выборы в Европе легитимными!

    22.11.12, 16:21Відповідь на 1 від ab absurdo

    Так не хрен признавать эти выборы в Европе легитимными!пидпысздэсь

      32.11.12, 16:27Відповідь на 1 від ab absurdo

      Так не хрен признавать эти выборы в Европе легитимными!Ще ніхто не визнав. Заява ЄС буде аж в кінці листопада.
      Зачекаємо трохи.

        42.11.12, 16:29Відповідь на 2 від Лінулька

        Так не хрен признавать эти выборы в Европе легитимными!
        пидпысздэсь
        Трохи не так.
        Запіздали трохи в ЄС, це треба було робити ще до 2010.

          52.11.12, 18:50Відповідь на 4 від helsan

          Так не хрен признавать эти выборы в Европе легитимными!
          пидпысздэсь
          Трохи не так.
          Запіздали трохи в ЄС, це треба було робити ще до 2010.
          Багато чого треба було робити, але Ющенко, як то кажуть на Слобожанщіні "НЬЄМА БУЛЬО КОЛИ" - він всю увагу , талант та енергію зосередив на смиканні за косу

          Тирсав її, мов Бобік тапок, а на решту справ елементарно "ЗАБИВ"!

            Гість: lyo Dnepr

            62.11.12, 19:44Відповідь на 4 від helsan

            В 2010м Европа и Америка профукали Украину. Теперь нужно срочно вводить экономические санкции и готовить военную спецоперацию по очистке Украины от криминальной власти

              73.11.12, 21:26Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              Повір мені ні ЕС ні Америка і пальцем не поворухне,поки ми самі цього не зробимо,а для того щоб люди пішли на барикади їх потрібно довести до цього стану.

                Гість: lyo Dnepr

                83.11.12, 21:37Відповідь на 7 від Korsar-K

                Большинство людей останавливает страх потерять то, что осталось, плюс боязнь предательства, страх остаться наедине с бандитами