Феньки прямого плетіння. Мої досягнення

Вже писала, що десь близько року тому захопилась плетінням феньок з муліне. Їх ще називають браслети дружби. Я ж називаю вбивці часуlol . Бо на виготовлення такої феньки треба від години до кількох діб. Але це давнє мистецтво в*язати вузлики має якийсь сакральний зміст - вони чудово заспокоююють думки і нерви. Не дарма у корінних народів Америки такі плетені браслети мають статус оберегу.
Зараз в*яжу у патріотичних кольрах, а останнім часом використовую пряме плетіння. Секрет цього плетіння, яке на перший погляд виглядає дуже складним, у правильному розташуванні ниток і пропуску вузлів з країв плетіння. Це заворожує, скажу вам. Якась містика! Хтось же колись давно до цього додумався!

Побачити більше моїх виробів і навіть купити їх можна тут http://oberegy.org.ua/

Ще про бісерне ткацтво

Ну все, я захопилась! З бісером дуже приємно працювати і я перейшла до більш складних візерунків. І це тільки початок. Тому що у мене є велика книжка "Художня вишивка", а там безліч автентичних українських схем, які прекрасно підходять для бісерного ткацтва. У браслеті використана одна з них.
Для бажаючих переймати досвід маю застереження - не весь чеський бісер хорошої якості. Є пофарбований, а є з кольорового скла. Щоб визначити якість, треба помити кілька бісерин у мильній воді ганчіркою. Якщо колір не блідне, то бісер підходить для подібних виробів.

Побачити більше моїх виробів і придбати за дуже демократичними цінами можна тут http://oberegy.org.ua/

Браслети з бісеру. У мне вийшло!

Спробувала новий вид рукоділля - бісероплетіння на станку. [ Читать дальше ]

Переходжу на новий рівень. Переведення.

Вже багато років я виготовляю прикраси з термопластики з використанням техніки декупаж. Картинку, надруковану на лазерному принтері, наклеюю на запечену заготовку, лакую і одягаю фурнітуру. Ці прикраси досить популярні, особливо сережки - можна зробити їх з будь-яким зображенням. Але існує інша техніка, що безперечно демонструє майстерність автора, - переведення картинки на пластику. Вирішила її спробувати. МК ось http://pruss-olga.nethouse.ru/articles/1446 Мої зауваження: дійсно, допомагає лише мурашиний спирт. Інші рідини гарного ефекту не дали. І я запікаю заготовку разом з картинкою, а потім змиваю її під тонким струменем води. І ось результат. Він далекий від досконалості. Але він є! Треба ретельніше ставитись до вибору картинки. Ця не дуже вдала - багато дрібних деталей.
Отже, перші сережки виготовлені за допомогою декупажу. А другі - переведення картинки.

Побачити більше робіт і купити за дуже демократичними цінами можна тут http://oberegy.org.ua/

Новий тренд - прикраси з національною символікою

Процес становлення нації досяг моди на прикраси. А це вже щось таки значить. Все популярнішими серед українських дівчат стає біжутерія з національною символікою і в стилі народного ужиткового мистецтва. [ Читать дальше ]


57%, 37 голосів

43%, 28 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Помогите с выбором подарка

  • 21.01.14, 19:54
Сломала голову совсем! Нужно выбрать подарок девочке 8 лет. У неё много игрушек, кукол, в том числе и несколько Барби, всякие развивающие тоже есть. Телефон, планшет, нетбук - есть. Угодить такому ребёнку трудно, как понимаете. Из одёжки - трудно угадать, да и не подарок это. Бюджет 150 грн (это от класса). Я буду покупать. Но что???look

Мои фенечки или Как легко вернуться в детство

Неожиданно открыла для себя браслеты дружбы. В детстве эта тема как-то мимо прошла, но сейчас убийцы времени - браслеты дружбы или в простонародье фенечки - одно из моих увлечений. 

Ещё десертики! Хвастушки.

И тут Остапа понесло (с). К тортикам наваялись печеньки и кексики. Ну и браслетик из предыдущего тортика. Очень интересно работать над такими миниатюрами. Думаю, это не последние свершения.

Много интересного ручной работы здесь http://oberegy.org.ua/

Мои тортики. Спасибо очумелкам!

Захомяченый МК http://blog.i.ua/community/2785/1057900/ дал свои результаты. Спасибо за вдохновение! Получился тортик не совсем шоколадный, мне больше морковный напоминает яркими красками (не удалось цвет передать в фото). Или когда прослойка тортика из вареной сгущёнки. У меня нет геля Фимо, потому нанесла несколько слоёв лака. 

Подарки ручной работы [ тут ]
Цены от мастериц, без накруток.

Что это? или Новый способ вязать носки (с)

Что это связано? Это носки. Негламурно выглядят, потому что соорудила их из домашней пряжи неокрашенной. Очень тёплые. И связаны по новой технологии, которой спешу поделиться с заинтересованными лицами. Взята эта замечательная технология у Лайлы Вагнер, автора книги "Простейший способ вязать носки", которую можно просмотреть здесь http://www.liveinternet.ru/users/marina_shtuka/post244683530/

Преимущества: быстрее вяжутся, хорошо облегают ногу, получаются универсального размера, пятка не протирается ибо её нет, ну и наконец ... оригинально!

Хочу сразу извиниться за качество фото носка на модели. 

[ инфа ]