Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Новорічні подарунки по знаку Зодіака

І знову настав грудень - місяць, коли прийнято підбивати підсумки, завершувати справи, що нагромадилися, прикрашати ялинку і з нетерпінням чекати новорічного свята. Ми прикрашаємо будинок, обдумуємо святкове вбрання і, звичайно ж, вибираємо подарунки! 


1

Коментарі

110.12.15, 17:14

Телець – знак тактильних відчуттів, мирських задоволень і матеріального комфорту. Тому, вибираючи подарунок, обов’язково дотримуйтесь наступних критеріїв: він повинен бути практичним і служити довго; бути найвищої якості; відрізнятися красою; бути простим, але престижним. Краще вибирати дорогі подарунки, нехай це буде хоча б маленький флакончик парфуму, але обов’язково селективного, в шикарному флаконі і з спокійними нотками. Навіть ароматична свічка від відомого бренду припаде до смаку Тельцю, а черговий подарунок для галочки тільки розсердить представника цього знака. Якщо потрібно вибрати нематеріальний подарунок, то відмінним варіантом будуть СПА або вечеря в гарному ресторані. СОГЛАСНА (немного сократила, т.к. не вмещалось)

    211.12.15, 08:19

    Водолії воліють все незвичайне, сучасне, що підкреслює індивідуальність. Потрібно неодмінно здивувати представника цього знака яким матеріальним подарунком, або враженням. Саме Водоліям можна дарувати незвичайні футуристичні подарунки з сумнівним спектром застосування. Вибираючи аксесуари, віддавайте перевагу незвичайному дизайну. Іншим варіантом подарунка буде все, що пов’язано з сучасною технікою та гаджетами, так що подивіться, що новенького є на ринку пристроїв, і здивуєте цим Водолія. В якості враження підійдуть всілякі повітряні атракціони (тарзанка, аеротруба, батут), місця, де можна випробувати межі швидкості або вивчити космос і зірки
    как то так, хотя вызывает вопрос тарзанки etc