Збираємо комп'ютер

Ніяких параметрів не дає цей ролик, а тільки техніка монтажу, що теж цікаво: як вмонтувати в старий корпус SSD, і т. д. хто на що зверне увагу. Сьогодні курс гривні трохи піднявся(не знаю чому? Мабуть економія на відділених республіках). За старим курсом я поцікавився чим обійдеться зібрати ПК наново, і того середнє 4500 грв але й більше. Ми будемо інтелігентними і розвиватимемо і ремонтуватимемо свої 5-ти річні комп'ютери але цікаво вивчити техніку монтажу:


Map

Хто боїться нести ПК в майстерню?

Ну, що будемо промивати мозги комп'ютеру(для чистоти його життя)? Стоющий(простий) матеріал. Тільки відмічу помічену деталь: в корпусі представленого системника немає вдувного кулера(собі я вже поставив), і думаю... це одна з причин такої кількості пилюки, що ми побачили в сюжеті. Вдувний кулер нагнітає тиск з середини корпусу і це обмежує втягування пилюки кулерами які є в БЖ і на видув(ці кулери всмоктують пилюку). Теорія не перевірена, і за це літо розберусь але вже зараз треба мені смазати кулер на ЦП і видувний та прочистити їх.


Map

Ловимо мисль

Глава Европейской комиссии Жозе Мануэль Баррозу выразил надежду, что «разум победит силу» в конфликте России и Украины.

«Это должно быть актуальным также сейчас, когда видим не только угрозу для Украины, но и для Европейского союза и для ценностей, которые мы совместно признаем», — сказал он в Кракове.



Подробнее: http://www.capital.ua/ru/news/19691-barrozu-nadeetsya-na-pobedu-razuma-nad-siloy-v-rossiysko-ukranskom-konflikte#ixzz31Q3kSkTr


Map

Хто боїться нести ПК в майстерню?

Мій вінчестер служить 5,5 років як знаю їх термін 4-7 років, а жартують, що коли буду і далі так обережно ним користуватись то проживе ще стількиж. А мені то цікаво якось візуально уявити в якому сьогодні він стані, і коли пора замінити щоб вчасно купити новий? Ну утилітка  яку зараз покажуть, явно буде не погана


Map

Ловимо мисль

Так розумію, що нічого крім "Громадське ТБ" ми не дивимось?

Даю посилання(клацаємо в такому порядку це слайд)

http://www.screencourier.com/image/40E45AE8638D9D8C5sywe972ue


http://www.screencourier.com/image/40E45AE8638D9D8Ckbvyy7cm0o


http://www.screencourier.com/image/40E45AE8638D9D8Cdnt04vu868


http://www.screencourier.com/image/40E45AE8638D9D8Cnesdob3zud 


Це, що гіпноз, втирання, заклик чи це правда?

Тепер дивимось яка поведінка у новоспеченому чаті, це результати промивки мозоку?

Навіть кандидати в президенти так наівно не висловлюються як на цьому ТБ

Можна сказати, що ТБ є джерелом підбурення до війни.

Ось об'єктивний матеріал http://blog.i.ua/community/5905/1414689/  кожен українець його сповнить... але цей гурт не знищить нікого!


Map

Ловимо мисль

Вже з дитинства ловлю одну мисль в кіно і особливо воєнного змісту. Чи збіги чи сам режисер має на розум: виживають не сміливі і не приткі, а люди особливої вдачі(таємниче вижив і мій дід), за якими особливі справи. Тобто боязкість і зрадливість гнилинка в бою але й вірні  люди гинуть в бою. В цьому кіно ми побачимо три 1) Ворог. 2) Банда 3) Захистники. В команді загинули всі крім одного, я пропоную вивчити сюжет навколо цього героя. Банда хитрощами забрала в компанію єврейку, і при нагоді її брата вбили, і потягли гвалтувати, між ними був захоплений з команди спеціального завдання, він одного гвалтівника застрелив, а основного задушив руками, і повернувся до свого гурту, він один вижив з цієї пригоди. Хочу сказати важливе: банда це основний ворог і зло.  Виживає не ворог і не сильний в бою, а той який перемагає зло у собі. Може уважний перегляд кіно, дасть краще мене зрозумітиpodmig


Map

Наше краще?

Купив собі тросточку(палицю) http://med-magazin.com.ua/item_N714.htm   ну, що ж вибір великий, зупинився на нашому зроблено в Україні.

Давайте шукати в Україні щось нове, цікаве і вартістне?

Вітчизнянних чудаків(диваків винахідників):


Map

Хто боїться нести ПК в майстерню?

Цікавлять мене теми по материнці, і додаю в закладки ще один відик. В кожному відео я розкриваю якусь таємницю роботи і надійності ПК, а тоді вишукую свій оригінальний вихід.


Map