хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Маршалок Сейму: Томашевський провокує ненависть

  • 16.05.11, 14:04

З Інтернету огляд польських медіа Wydarzenia, polityka, Marszaek Sejmasu: Tomaszewski prowokuje nienawi Dodane przez Zalewski, Opublikowano: roda, 13 kwietnia 2011 o godz. 12:12:36 http://www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz/marszalek-sejmasu-tomaszewski-prowokuje-nienawisc Waldemar Tomaszewski Вальдемар Томашевський

Маршалок Сейму: Томашевський провокує ненависть Маршалок Литовського Сейму Ірена Дегутєне закидає керівнику Акції Виборчої Поляків у Литві навмисно розпалювання національних свар. У сьогоднішньому інтерв’ю литовському «Радіво  Відомості” Дегутєне звинуватила евродепутата Вальдемара Томашевського у розпаленні і провокуванні ненависті між Литвинами та Поляками, які мешкають в Литві. “Тут завжди у згоди поміж себе співжили Поляки та Литвини і тільки Томашевському залежить на розпаленні незгоду”, - висловилась маршалок литовського Сейму.
9

Коментарі

116.05.11, 14:18

Перекладач не завжди згідний з думкою авторів

читатели - тем более не согласны

    216.05.11, 15:15

    Не думав, що у них подібні проблеми.

      316.05.11, 15:38

      торба я перше прочитав оригінал а тепер буду український варіант .
      Скажу одне, політики всюди однакові, просто всі роблять свої справи різними способами. На заході більш дипломатично в нас більш прямолінійно - результат той же - непорозуміння між людьми яким до того часу не було ніякого діла до надуманої тим же політиком проблеми

        416.05.11, 15:44

        Так і на Волині теж поляки різанини почали з першого дня, як комуністи віддали землі полякам. Поет Іван Ольховський, волиняк який помер в Донецьку, розповідав, як українки рятували дітей від поляків в лісах, бо вночи поляки палили українські хаті, двері підпирали дрючком, а якщо хто намагався викинути дітей у вікна, то підставляли вила. Розперезалися так вони через те що українців-чоловіків забрали до Червоної Армії, а поляків не брали. Я чув від колишніх волиняків про випадки, коли мешканці сіл самі розшукували в лісах вояків УПА та благали про захист від поляків.
        А зараз верещать, яка УПА "погана", чи це не нагадує "одеситів" які з червоною шматою та з "матючком" вирішили побавитись на львівських вулицях? Хотів би я побачити що буде з "сміливцем", який перед натовпом фанатів "Шахтаря".

          516.05.11, 15:45

          Хотів би я побачити що буде з "сміливцем", який перед натовпом фанатів "Шахтаря" відкриє пащу, щоб випустити матючок на адресу донецьких бразильців?

            616.05.11, 16:01

            Активизировались агенты ФСБ и в Литве, и у нас. Дураку ясно, что это подрывная деятельность.

              716.05.11, 17:32Відповідь на 4 від Східняк

              (зроблю маленьку поправочку: не волиняки(для них це образливо) а волиняни). погоджуюсь з коментом 6. бо агентура ФСБ діє всюди, де є хоч який руский інтерес.

                Гість: Світанок

                816.05.11, 19:04

                Мені здається тут щось "попахиват" кегебівською дезою, щоби взнати реакцію нашого населення на подібні справи. Я прямо "нутром" вічуваю, що "москалики" давно вже малюють свої криваві червоні стріли на мапі України і нам нині найбільше треба думати про своє.