хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

"Росіяни - не слов!яни"

  • 20.08.11, 09:09
Праця Володимира Бєлінського "Країна Моксель, або Московія" руйнує міфи про спорідненість росіян та українців






"ЕКСПРЕС" 18-25 серпня 2011 року
9

Коментарі

120.08.11, 10:39

Дай Бог здоров'я дядькові, що написав цю книгу. Не знаю, коли тільки, самі москалі зрозуміють, що вони не славяне.Як п'явки причепилися до нас, не відірвеш.

    220.08.11, 10:58Відповідь на 1 від бандерівець

    Дай Бог здоров'я дядькові, що написав цю книгу. Не знаю, коли тільки, самі москалі зрозуміють, що вони не славяне.Як п'явки причепилися до нас, не відірвеш.та ладна. один придурок решил попиариться и написал какую то ересь (типа научный труд) , что подобается своим же украинофилам и на этом основании (без конкретных фактов и посилань) делать висновки??? токо потому что это кому то нравится и кому то угодно? Бред. Из его теории так же почему не предположить что и украинцы - это не славяне?

      320.08.11, 11:41Відповідь на 2 від пан РУСЛАН

      Дай Бог здоров'я дядькові, що написав цю книгу. Не знаю, коли тільки, самі москалі зрозуміють, що вони не славяне.Як п'явки причепилися до нас, не відірвеш.та ладна. один придурок решил попиариться и написал какую то ересь (типа научный труд) , что подобается своим же украинофилам и на этом основании (без конкретных фактов и посилань) делать висновки??? токо потому что это кому то нравится и кому то угодно? Бред. Из его теории так же почему не предположить что и украинцы - это не славяне?Во, во... Москалю, коли до тебе дійде, що ти угрофін? Нічого поганого в цьому нема. Тільки не тулися до нас, смердить же...

        анонім

        420.08.11, 12:52

        Брешеш, людоморе!
        За святую правду-волю
        Розбойник не стане,
        Не розкує закований
        У ваші кайдани
        Народ темний, не заріже
        Лукавого сина,
        Не розіб’є живе серце
        За свою країну.
        Ви — розбойники неситі,
        Голодні ворони.
        По якому правдивому,
        Святому закону
        І землею, всім даною,
        І сердешним людом
        Торгуєте? Стережіться ж,
        Бо лихо вам буде,
        Тяжке лихо!.. Дуріть Дітей
        І брата сліпого,
        Дуріть себе, чужих людей,
        Та не дуріть Бога.
        Бо в день радості над вами
        Розпадеться кара.
        І повіє огонь новий
        З Холодного Яру."

        Т.Г. Шевченко "Холодний Яр"

          520.08.11, 14:57

          Чудова книжка - читав А ось те, що в умовах сьогодення їй дали премію - вражає!

            620.08.11, 15:04Відповідь на 3 від бандерівець

            Дай Бог здоров'я дядькові, що написав цю книгу. Не знаю, коли тільки, самі москалі зрозуміють, що вони не славяне.Як п'явки причепилися до нас, не відірвеш.та ладна. один придурок решил попиариться и написал какую то ересь (типа научный труд) , что подобается своим же украинофилам и на этом основании (без конкретных фактов и посилань) делать висновки??? токо потому что это кому то нравится и кому то угодно? Бред. Из его теории так же почему не предположить что и украинцы - это не славяне?Во, во... Москалю, коли до тебе дійде, що ти угрофін? Нічого поганого в цьому нема. Тільки не тулися до нас, смердить же...типа вы арийцы чистокровные да? А в скандинавах и правда ничего плохого нет - очень симпатичная расса. токо вот историю коверкать ненадать !

              720.08.11, 16:18Відповідь на 6 від пан РУСЛАН

              Що, зовсім ум за розум зайшов? До чого тут арійці? Просто українці, славяне. А ви, москалі, угрофіни. Все просто. Дійсно нічого погано в угрофінах нема. Так будьте тими, ким ви є. Пишайтеся своїм угрофінством. Чукчи та турки пишаються, що вони чукчи та турки. Хто вам заважає пишатися. тим, що ви москалі?

                820.08.11, 19:46Відповідь на 7 від бандерівець

                Що, зовсім ум за розум зайшов? До чого тут арійці? Просто українці, славяне. А ви, москалі, угрофіни. Все просто. Дійсно нічого погано в угрофінах нема. Так будьте тими, ким ви є. Пишайтеся своїм угрофінством. Чукчи та турки пишаються, що вони чукчи та турки. Хто вам заважає пишатися. тим, що ви москалі? кумедни вы яки

                  920.08.11, 20:19Відповідь на 8 від пан РУСЛАН

                  Що, зовсім ум за розум зайшов? До чого тут арійці? Просто українці, славяне. А ви, москалі, угрофіни. Все просто. Дійсно нічого погано в угрофінах нема. Так будьте тими, ким ви є. Пишайтеся своїм угрофінством. Чукчи та турки пишаються, що вони чукчи та турки. Хто вам заважає пишатися. тим, що ви москалі?кумедни вы якиПо кумедності, з вами, москалями, ніхто не може зрівнятися.

                    1020.08.11, 20:21Відповідь на 9 від бандерівець

                    Що, зовсім ум за розум зайшов? До чого тут арійці? Просто українці, славяне. А ви, москалі, угрофіни. Все просто. Дійсно нічого погано в угрофінах нема. Так будьте тими, ким ви є. Пишайтеся своїм угрофінством. Чукчи та турки пишаються, що вони чукчи та турки. Хто вам заважає пишатися. тим, що ви москалі?кумедни вы якиПо кумедності, з вами, москалями, ніхто не може зрівнятися.ну так

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна