хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Реальна ситуація в маршрутці

  • 21.05.11, 08:31
На передніх сидіннях їдуть дві бабусі. Маршрутка майже повна. На зупинці заходить хлопець. Передає водієві 10 рублів за проїзд і отримує здачу - 1 рубель. Рубель з рук вислизає і падає під сидіння бабусям. Хлопець нахиляється намагається знайти здачу і, несподівано, пукає. У маршрутці - тихий сміх, хихикання. А одна з бабусь говорить інший: "І вартувало із-за рубля так сраку рвати"! Маршрутка вибухає від реготу. Хлопець стає яскраво-червоним і просить зупинити маршрутку. Через хвилину в маршрутку заходить солідна пані. Маршрутка продовжує сміятися. Пані починає себе нервово оглядати.
Може, це над нею сміються? Тут бабусі, заходячись від сміху, починають розповідати пані історію з рублем. Пані теж починає сміятися і тут у неї з носа вилітає сопля і потрапляє на бабусь. Пані просить зупинити маршрутку. Їдемо далі, заходячись від сміху. Водій теж разом з усіма регоче, дістає сигарети, закурює, трохи відкриває люк над головою. Випускаючи дим в люк звертається до бабусь: "Вам пад люком (падлюкам) не дме"? Салон вибухає від нового нападу сміху. Водій, зрозумівши, що він сказав, вивалюється з кабіни і падає зі сміху.
Ця ж маршрутка через 20 хвилин.
 Маршрутка з кінцевою зупинкою "селище Цукрове". Усі сіли, місця зайняті. Водила завів машину. Тут двері відкриває бабка. І тут же запитує у водія: "Любчику, у тебе кінець Цукровий"?. По маршрутці пройшло легке хихикання. Водій не довго думаючи відповів:" Не знаю, не пробував"!. По маршрутці пішов відкритий ржач! Бабка оглянувши яструбиним поглядом салон зрозуміла, що вільних місць немає. І простягаючи 10р. водію сказала: "Візьми мене стоячи"!. Водій вивалюється з кабіни в замет і трясеться в істеричному припадку

від користувача  Тимур Soil
6

Коментарі

Гість: LAURA_PALMER

121.05.11, 09:55


з візміть мене стоячи самі якось в маршрутівці сміялися.бо то було сказано дуже претензійно)

    221.05.11, 19:40

      322.05.11, 13:50