Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Новітні хамелеони

  • 26.04.19, 02:14
   Одним із основних принципів, якими сильні світу цього керують цим світом, є – «Якщо не можеш знищити рух, то очоль його»

   Відомо, що після розіпнання І.Христа в Древньому Римі стартувала многовікова, жорстока і кривава естафета переслідування Його послідовників, яка не вщухає і до нині. Змінилися тільки способи виявлення та методи знищення. Так, після тривалої і безуспішної боротьби з християнством, у 330 році н.е. римським імператором Костянтином, було нібито заборонено нищити християн і водночас була запроваджена християнська релігія. Насправді, це був маневр влади язичницької імперії, по застосуванню і реалізації вищезгаданого принципу, і суть його полягала в тому, щоб перейти від відкритого до схованого терору християн. Після руйнування Давньоримської імперії і виникнення на її місті держави Ватикан, для успішності реалізації вищевказаного принципу була створена Римська католицька церква, яка називалась християнською, але як показує історія і порівняльний аналіз діяльності церкви з суто біблійною концепцією християнства, становиться зрозумілим, що істинним християнством там, і створеними в подальшому Ватиканом інших світових релігій, не пахло і не пахне на разі і зараз.

   Вищезгаданий принцип дуже широко і доволі успішно застосовувався сильними світа цього у впродовж всій світової історії. Не стала винятком історія застосування цього принципу і діяльність масоно-сатаністів під лічиною комуністів які запровадили нову релігію «комунізм – світле майбутнє людства без Бога». Прикриваючись лозунгами турботи про робітників і селян, насправді будували т.з. комунізм лише для своєї верхівки і опричників своєї системи. Коли ера лохотрону вичерпала себе, учорашні комуністи гвайливо перекрасились у демократів і лібералів, щоб продовжити своє володарювання і надалі. Коли в Україні набув широкого поступу національний рух за незалежність, тим же комуністам довелось перекроюватися вже у патріотів і будувати псевдо патріотичні рухи і партії, з залученням туди своїх провокаторів – колишніх політично репресованих осіб, яких різними шляхами вдалося залучити до своєї чорної справи.

   На певному етапі розвитку проекту «незалежної України», коли трон під явно проросійським Президентом Януковичем захитався і виникла загроза його життю і зміни українським народом влади в Україні, звідки не візьмись виникає постать чергового «українського патріота» Порошенка, який під прапором українського націоналізму і патріотизму влаштовує «життя по новому зі знущаннями з використанням давно забутих старих методів», чим повністю дискредитує українську національну ідею як такову. Бо ніколи українська ідея не зпрацює по справжньому, до поки її будуть впроваджувати руками аля-комуністичних посіпак.

   Після того. як в українському суспільстві масштабно зросло невдоволення українського народу цинічною політикою окозамилювання, масонсько-сатанинська система на чергових президентських виборах 2019 року, вирішує перевести Порошенка з Президентської посади, очолювати український національний рух за незалежність у опозицію, щоб вже в цій площині продовжити далі компрометувати цей рух, але вже з іншого боку і остаточно знищити його. І все це робиться організовано і методично, з метою зломати хребет духу українців у прагненні побудувати в решті решт свою незалежну державу.

   Тож українці, - будьте пильними і не давайте задешево в котрий раз обманути себе пихатим горлопанством, робіть наголос на конкретні справи і дії політиків від псевдо патріотичних організацій і партій. У двобої з масонською системою. створеною і очолюваною самим дияволом сатаною, щиро і з молитвою звертайтесь до Божої помочі, беріть на озброєння Його Слово і особливо Вчення нашого Господа і Сина Божого Ісуса Христа «Про вічне життя» (Євангеліє).
1

Коментарі

Гість: Лунница

126.04.19, 07:33

21 век на дворе

    229.04.19, 20:13Відповідь на 1 від Гість: Лунница

    "но, ка?к было во дни Ноя, так будет и в пришествие Сына Человеческого:
    ибо, ка?к во дни перед потопом ели, пили, женились и выходили замуж, до того дня, как вошел Ной в ковчег,
    и не думали, пока не пришел потоп и не истребил всех, — так будет и пришествие Сына Человеческого;
    тогда будут двое на поле: один берется, а другой оставляется;
    две мелющие в жерновах: одна берется, а другая оставляется.
    Итак, бодрствуйте, потому что не знаете, в который час Господь ваш приидет." (Св. Евангелие от Матфея 24:37-42)

      Гість: Лунница

      329.04.19, 20:14Відповідь на 2 від DYHOVnik

      Я атеист.

        429.04.19, 20:17Відповідь на 3 від Гість: Лунница

        Верите, что Бога нет ?