Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Посвята

  • 10.09.20, 17:53
Майже усім відомо, що з появою на світ людей, між ними виникли різноманітні відносини, в тому числі і відносини обміну та торгівлі, суттю яких були засоби платежу. З часом вони видозмінювалися і на сьогодні в їхньому виді виступають гроші, тобто грошові знаки. За їх допомогою люди купують те що їм потрібно. При будь-якій покупці покупець, щоб купити те що йому потрібно, змушений якусь частину своїх грошей віддати за те, що необхідне йому. Тобто відбувається процес пожертви якоюсь частиною свого бюджету. Це так відбувається у нашому з вами матеріальному світі, хочете ви цього чи ні.

В Духовному Світі, як і у духовному вимірі, для отримання певного рівня святості, теж необхідно сплатити, але вже духовні засоби платежу. Так ось цими засобами платежу в Духовному Світі та й у духовному вимірі, які ніколи не змінюються, є – жертовність. Від кількості і якості жертви, на які може подвизатися людина, залежить її духовний стан і її сан у паки бутті, бо їх ознаки строго регламентовані Божими заповідями. У цьому вищезазначеному випадку, жертвою можуть служити такі обмеження себе у задоволеннях, як на приклад відмова від переїдання, або вживання смачної їжі; відмова від перелюбу і блуду, а то й взагалі відмова від будь-яких статевих відносин; відмова робити людям зле і робити тільки добро; відмова від поклоніння язичницьким богам і пошук Істинного Бога та шляхів до Нього і способів служіння Йому, і таке інше. Найвищою же жертвою, угодною Богу-Отцю, по прикладу, який надав нам усім Наш Господь і Вчитель, Божий Син - Ісус Христос, це є пожертва своїм життям і душею за ради торжества  Божої справи.

Майже багатьом вже відомо, що несуть на своїх штиках розповсюджувачі так званого «російського миру», сатанинська суть проявів якого не може бути іншою, бо звісно цей «мир» є від лукавого, і тому  лукавими є засоби і способи його просування по усьому світу.

Ті, хто став, та на далі стає на заваді просуванню по Україні сатанинського «російського миру» ціною свого здоров’я або життя, як і ті хто сьогодні зголошується, або вже зголосився почати із себе змінювати цю бездуховну країну на дійсно державу Божої Слави, безсумнівно мають і неодмінно отримають, як справжні герої, свої, духовні винагороди на Небесах, де істинно, ані моль, ані іржа не понищить їх.      


1

Коментарі