Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Високо злетів та низько сів - додатковий народний кастинг на ...

Високо злетів та низько сів - додатковий народний кастинг на "Фабрику зiрок"
Вже з кінця травня місяця майже вся молодь країни від 13-ти та вище, марила народним кастингом Української «Фабрики зірок 3» на Новому. Якщо в перших двох українських «Фабриках» були принаймні українські продюсери, то до третьої «фабрики» керівництво Нового вирішило запросити російського продюсера та поета Костянтина Меладзе. Безперечно в українській «Фабриці» дуже доречно присутність російського продюсера. Хоча з огляду на дві попередні «Фабрики» та їх російськомовні продукти це великого подиву не викликає. Якщо перша українська «Фабрика» викликала неабиякий ажіотаж, то друга показала всі недоліки першої, та з неї всі вже в змозі були зробити висновки, що нашій владі махати на мовний стан в країні, замість того щоб побачити лише українських співаків, ми побачили популяризацію і без того популярних в Україні російських гуртів та співаків. Цікаво що в жодній з російських фабрик українських або ж закордонних співаків людям у яких є супутникове бачити не доводилось. Вельми важливий і той чинник, що чомусь українські народні пісні, або ж українська пісня в «Фабриці зірок 3» не користувалися таким попитом, як російські хіти або ж англійські. Зі слів одного з учасників кастингу «Фабрики зірок 3»: «Та ти что, лучше возьмі какую нібудь англійскую ілі рускую пєсню».Хтось скаже: а що ви хотіли російський продюсер. Безперечно російський продюсер на український фабриці зірок, набагато ліпше знає український ринок музики, ніж український. Залишається і без заперечень той факт що на українському ринку у нього більше продюсерського досвіду, і він обирав учасників враховуючі український менталітет. Російська преса дуже полюбляє повторювати, що Україну американізують, проте судячи з фабрики нас хочуть зросійщати.
Та мова піде не про це. Всі мабуть чули що Новий додатково почав проводити народний кастинг. Отож мова піде про додатковий кримський кастинг «Фабрики зірок 3», а зокрема про сімферопольський та ялтинський кастинг. В Ялті кастинг пройшов за здорово живеш – робочий гурт Нового працював доти поки не потемнішало, а потім ще зірки Нового роздавали автографи, хоча організатори навіть не замислювались про додаткову рекламу в ЗМІ або ж на регіональному Ті Бі, і це не дивно, отож вони без додаткової реклами зібрали багато людей, тому що як і у будь якому курортному містечку чутки поширюються миттєво, люди снують в очікування чогось то що. Що до Сімферополя про це окрема мова, я розумію, що організатори так названого «народного кастингу» вирішили зекономити, або ж подумали, що Новий та його ранкову передачу дивляться всі в Криму, але не так сталось, як гадалось. На площі Леніна у назначений час стояло рівно п’ять людин: чотири дівчини і один хлопець, дядьки міліціянти ходили з похмурими обличчями. Годину ці бідні люди чекали на кастинг, згодом підійшли з запитаннями до міліціянтів. Вони запевнили їх що відбудеться, через двадцять хвилин сказали, що буде в парку Шевченко, люди поїхали туди - ще годину під спекою, і ніц нічого. Отже можна зрозуміти, що з цього «народного кастингу» хтось отримав великий відкат, тому що ну якось не віриться, що такі професіонали, забули про організаторський бік цієї справи.
Також не викликає подиву і майбутній склад «фабрикантів», а саме дружина ведучого Джеджули, яка лише завдяки своєму таланту пройшла на кастинг, чи то хлопця не будемо називати прізвище сина одного київського бізнесмена відомого в узьких бізнес колах. А взагалом «Фабрика зірок» це чесний відбір, і як то кажуть: ти хочеш співати, але в тебе немає ні голосу не слуху, а могло бути і гірше в твого батька могло б не бути грошей.
1

Коментарі

Гість: Wildcat+

12.08.09, 17:58

... и кто, всё таки, стал жертвой аборта, очередным выкидышем этой хвабрики?

    23.08.09, 00:14

    Все заранее было запланировано. Даже участники.