Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Тартак українські патріоти!

"Не кажучі нікому" Коли війна вривається у двері, G A Не захистять слова й печатки на папері. Hm A Потрібно йти, потрібно брати зброю G A І право на життя відстояти в горнилі бою... Одна біда пішла на захід, інша прийшла зі сходу. І знову сльози, знову страх, знову страждання для народу. Знову за спинами визволителів Прийшли нові карателі та мучителі... То що ж робити - сидіти склавши руки, Спокійно дивитися на вбивства та муки? Чи, взявши благословення в рідної мами, Почати боротьбу - з новими ворогами? Hm Em Hm Em Поплач за мною мамо, коли я загину. Hm Em G Em За свою землю, за Україну Hm Em Hm Em Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Hm Em G Em Що я вже ніколи не вернусь додому. Тече сльоза, прогорнуючи зморшки. І мама молиться - "Хай поживе ще трошки" Вже так давно не бачить сина свого І ще хоч раз побачити його живого... Ти знаєш, мамо, я ще тримаюсь! Караюсь, мучусь, але не каюсь! Якщо не я - то хто? Зайве питання... Для нас це не проста війна - це визвольні змагання. Людей женуть на схід, немов худобу, Принижують, щоб знищити людську подобу... І захиститися у цих людей нема ніяких шансів, У них одна надія - на повстанців... Поплач за мною мамо, коли я загину. За свою землю, за Україну Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Що я вже ніколи не вернусь додому. Пройдуть роки, земля загоїть рани, Залишаться в живих поодинокі ветерани... А скільки тих, що не прийшли додому, Лежать в своїй землі в могилах невідомих... Поволі наші сили тануть, і всі ми знаємо, Що в цій війні з чужими поки що програємо... Хай перемоги наші порівняно малі, Та головне, що наш народ лишився на своїй землі. Ніхто не знає, хто я, ніхто не знає, де я... Тіла загинуть - житиме ідея... А наші душі тут - в рідних просторах - Волинських лісах, Карпатських горах... Поплач за мною мамо, коли я загину. За свою землю, за Україну Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Що я вже ніколи не вернусь додому. Щороку 11 вересня в селі Новий Загорів Локачинського району Волинської області відбуваються заходи з нагоди вшанування пам’яті вояків УПА – роти особливого призначення під командуванням бунчужного Андрія МАРЦЕНЮКА (псевдо “Береза”), котрі загинули 9-11 вересня 1943 року в нерівному бою із нацистськими окупантами під стінами Новозагорівського монастиря. Як Вам співовид?

77%, 10 голосів

8%, 1 голос

8%, 1 голос

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

112.04.09, 21:36

власне в тому бою,наші хлопці німців перемогли!

    212.04.09, 21:45Відповідь на 1 від нофакінгнейм

    Так знаю вони молодці! Мені дуже подобається цей кліп тому і виклала і пісню виклала, щоб українці замислилися над словами! Прекрасні слова. Обожнюю! Вони боролися за незалежну Україну і це добре!

      312.04.09, 21:49

      правда її викладав і я, і переді мною викладали, і після мене вже теж викладали

        Гість: Сергій +

        412.04.09, 21:55Відповідь на 3 від Володюсик

        Таку пісню слід кожного дня викладати

          512.04.09, 21:56Відповідь на 3 від Володюсик

          Це не сутєво - головне, щоб читали, дивились, через себе пропускали, може через тисячний раз хоч щось у промитих мізках росіїськомовних українців чи рускіх українців залишиться!

            612.04.09, 21:56Відповідь на 4 від Гість: Сергій +

            Погоджуюся з Вами!

              712.04.09, 21:58Відповідь на 4 від Гість: Сергій +

              спору нема

                813.09.10, 00:46

                Про Сашка Положинського та Тартак

                http://e-commerce2000.blogspot.com/2010/09/blog-post_5347.html