Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Ресторан-пивоварня "Кумпель"

  • 28.07.09, 10:34

Недавно з колегою відвідав ресторан-пивницю «Кумпель»

           Приятель по забаві – так перекладається назва «Кумпель». Питання чи прийнято таких приятелів знаходити у даному закладі, чи приходити вже зі своїми, зосталось відкритим, але люду в цьому ресторані зазвичай багато. Тож, є всі шанси.

Склалось враження, що власники «Кумпеля» вирішили  особливо не заморочувались на ідеї. Відтак, маємо пивоварню при досить вмістимому 2-поверховому ресторані-шинку (якість продукту якого, думаю заслужено, завоювла визнання пивоманів), приємний  інтер’єрчик з видом на Митний пляц (у підвальних приміщеннях для «некурців» цього виду бракує), грамотне сервірування та художнє оформлення страв, продумане закусочне меню складене найперше для великих кумпаній (і на діалекті), високі ресторанні ціни, багацько офіціантів (які орієнтуються в меню, але не перепровіряють замовлення), кнопки їх виклику на столиках, навчений фейс-контроль. Для чого фейс-контроль у пабі?? Кажуть, у них елітарна публіка – бувають високопосадовці місцевого розливу.
На кожному поверсі закладу розміщено щонайменше по 10 столиків. Загалом атмосфера, створена дизайнерами та підтримана відвідувачами нагадує традиційно пабівську, якщо не брати до уваги навмисно підкреслену, очевидно корпоративну, манірність у поведінці обслуговуючого персоналу.
Пригощатись нас припрошують в меню закладу шніцелями, оригінальними салатками, язиком, крильцями, голонкою, домашніми ковбасами, сирними асорті (все це по вартості від 30 до 90 грн), королівськими креветками (72 грн), своїм іменним пивом (15 грн за 0,5 мл), Льоффе-пивом (20 грн за 0,5), гарячим пивом і навіть льодами з пива. Проте вибір алкоголю пивом далеко не обмежується, а стосовно віскі, то він є навіть кращим за більшість пропонованих львівських карт напоїв. До речі, а Ви знали що розведення віскі джерельною водою, дозволяє розкрити його аромати й смакові якості? Буде тема для розмов. ;) Окрема подяка кухарям за різномаїття соусів до кожної страви. Як прояв гарного смаку і якісне звучання такої ж якісної музичної підбірки «для фону».
Загалом враження від переліку пропозицій – позитивне. Середній чек на двох за вечерю з пивом складе в районі 150-170 грн. Нюанси – гардероб знаходиться біля самісінької вбиральні і завеликий наплив відвідувачів, за яким прибиральниці не надто встигають.
Один класик «кухонного» жанру вважав , що «задоволення від столу» в ідеалі забезпечується такими критеріями, як - стерпні страви, гарне вино (тут - пиво), люб'язні гості (компанія або сервіс) та  вільний час.
Тел. 242-17-80
3

Останні статті

Коментарі

128.07.09, 10:57

Позвонил по телефону. Сказали - стоматологическая клиника

    228.07.09, 11:44Відповідь на 1 від CKB

    2421780, sorry