Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Про спілкування

  • 13.08.14, 10:19

Кожна людина цілісна система, в якій однаково важливі тіло, емоції, інтелект, дух. І не можна будувати своє життя тільки в одному з цих «вимірів», ігноруючи інші його сфери.

Насправді, для повноцінного, наповненого життя необхідно включення всіх джерел живлення.

Неможливо бути успішною людиною, якщо ваше тіло - нездорове, емоції - негативні, а дух пригнічений.

Чого нам бракує найбільше?

Правильно – спілкування!!!

Але спілкування яке не створює додатових проблем, а сприяє їх вирішенню. Ми шукаємо собі
співрозмовника близького по духу, який розуміє твої потреби й намагається
допомогти, який розкривається перед тобою повністю і хоче бачити те ж у відповідь. У спілкуванні близьких людей все по-чесному, і намагання дати співрозмовнику більше аніж отримати – завжди відповібає взаємністю. Бо даючи – отримуєш сам!

Бо коли посилаєш комусь свою ніжність, ласку і бажання дати їй максимум задоволення – а у відповідь чуєш – АЛЬО!  Ваш варіант – перший! (так ніби спілкування має варіанти, як на мене воно є, щире і відверте, або його нема!). А розумієш це як – Обламайся! Ти не про те говориш! Мимоволі починає думати – чи має людина потребу спілкуватись у тому ключі, а чи звести все до формального «привіт-привіт».

Щире і відверте спілкування не знає понять «сором», «незручність». Якщо все щиро й від душі – то приймаєш усе, що людина готова тобі дати беззастережно, без відмовок і страхів, що щось треба зробити взамін, та підсвідомого страху, що співрозмовник тебе використовує.

Що хочу віддати я?

Свою ніжність, ласки, допомогу і щиру пораду у складних життєвих ситуаціях (відверту – навіть, якщо це жорстка правда!), задоволення для тіла (так еротика і секс для мене важливі!, але є й межа визначена протилежною статтю і я її поважаю) і комфорту для душевного стану, хочу кохати і кохатись (наскільки часто і у формі яка прийнятна протилежній статі!), пригощати кавою і всім до кави і не тільки, хочу усувати проблеми співрозмовника, а не створювати комусь і собі додаткові до тих, що ми вже маємо

Що чекаю від спілкування я?

Аналогічних кроків без жеманства і непотрібної боротьби та демонстрації характеру. ПРОБЛЕМИ ТРЕБА УСУВАТИ, А НЕ СТВОРЮВАТИ – ось головна для мене мета спілкування!

 

А твоя?

2

Останні статті

Коментарі

117.09.14, 21:19

А ти як думаєш? Тобі це ипід силу?