хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 43-55 років

Подарунки Долі?

Як ви ставитесь до передбачень?
А до психологічних тестів, прогнозів щодо майбутнього на основі аналізу особистості?

Колись ця тема мене дуже цікавила. І я звертала увагу на певні ознаки при спілкуванні... Очікування заважає, так. Як і попередня оцінка, що може бути не зовсім вірною. 
Чому згадала про це зараз? Нещодавно натрапила на інформацію щодо таких собі прогнозів майбутніх стосунків з певними категоріями людей. Щоб не нав'язувати упереджене ставлення, я наведу характеристики, надані психологами.....
Психологами? 

Отже...

Які чоловіки за знаком зодіаку зовсім не вміють кохати. З ними не побудуєш щасливої родини. Вони не визнають кохання, а серйозні стосунки для них - справжній тягар....
Вони сприймають кохання як вигадку, а прихильність для них - просто гормональний сплеск.

***
Козоріг
Це, напевно, найбільш закритий та непідступний знак зодіаку. Цей чоловік абсолютно не здатен до проявів ніжних почуттів. Таке враження, що його мета – використовувати інших задля власних потреб. Козороги намагаються взяти від життя все, що приносить їм користь, це стосується також людей. Якщо цьому знакові зодіаку буде вигідно, то він дружитиме, спілкуватиметься і навіть створить сім’ю.

***
Скорпіон
Представники цього знака зодіаку можуть бути вкрай жорстокими. Скорпіони – закриті та сухі, намагаються тримати всіх на відстані. А все тому, що цей чоловік сам боїться того, що його можуть образити чи зрадити, тому зі своїми друзями й рідними може поводитися нестерпно. Скорпіон ніби сам убиває в собі всі прояви турботи та ніжності. Якщо чоловіки цього знаку зодіаку вступають у шлюб, то все одно сприйматимуть родину за необхідну повинність і тягар.

***
Близнята
Це вкрай непостійні чоловіки, на них взагалі не можна покластися, адже вони можуть визначатися зі своїм вибором до кінця життя. І все одно будуть невпевнені, чи правильно вибрали собі партнера для серйозних стосунків. Сьогодні Близнята будуть безмежно кохати свою другу половинку, а завтра можуть просто розірвати стосунки і піти далі шукати пригод.

***
Телець
Насправді Тельці люблять лише себе. Ці чоловіки звикли оточувати себе гарними речами, відпочивати на найкращих курортах і їсти найсмачнішу їжу. Якщо друга половинка потрапить у цей список найкращого, то він кохатиме її, допоки вона приноситиме йому задоволення. Тельці навіть знати не хочуть про ніжність та романтику, для них кохання – це можливість насолодитися чудовим сексом.

***
Моєму здивуванню немає меж... Та озираючись у спогадах назад, переконуюсь, щось у цьому є.
А ви я к гадаєте?


Як дізнатися свій тип особистості?
Існує кілька способів визначення психотипу, однак найбільш поширеним та доступним є проходження психологічного тесту.
Такі тести можуть бути безкоштовними та доступними онлайн, але важливо обрати надійне джерело.

Один з найпопулярніших психологічних тестів на психотип -  https://www.idrlabs.com/ua/test.php
Цей безкоштовний особистісний тест дозволить визначити Ваш тип особистості у вигляді чотирьох літер за типологією Юнга, яку вдосконалювали Маєрс, Бріґґс вон Франц та ван дер Хооп. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________


1

Коментарі

125.08.24, 13:02

Можливо, щось у цьому є, але мені бракує великої вибірки для аналізу.

    225.08.24, 18:11Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Можливо, щось у цьому є, але мені бракує великої вибірки для аналізу.ви ж розумієте, що я не можу вмістити в дописі ВСЮ інформацію, якою володію... вам доведеться шукати й аналізувати її самотужки, якщо ви зацікавлені...

      326.08.24, 23:44Відповідь на 2 від M@Sln

      Не так, щоб дуже зацікавлений... Не маю часу, на жаль.

        428.08.24, 00:42Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Не так, щоб дуже зацікавлений... Не маю часу, на жаль.я розумію.
        свій час ми приділяємо найважливішому для нас...
        цей допис викликав до життя інший, що трапився мені на очі. викликав думки. сприяв пошуку інформації.