хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Хто вже подивився "Дюну2"?

«Дюна: Частина друга» — американський науково-фантастичний фільм режисера Дені Вільнева, сиквел кінокартини «Дюна», частина франшизи, основою якої стали романи Френка Герберта. Робота над фільмом почалася у 2021 році. Прем'єра фільму була запланована на кінець 2023 року, але через трудові спори прем'єру перенесли. 

Дата випуску: 28 лютого 2024р. (Італія)
Режисер: Дені Вільньов
Бюджет: 190 мільйонів USD
Першотвір: Дюна
IMDb: ID 15239678
Касові збори: $704,5 млн

https://uaserial.club/movie-dune-part-two/aa

Пол (Тімоті Шаламе) - спадкоємець знаменитого дому Атрідів. Разом зі своєю сім'єю він вирушає в один із найнебезпечніших куточків Всесвіту - на планету Арракіс. Більше відома як Дюна, планета являє собою безмежну пустелю, опалювану сонцем і населену величезними чудовиськами.

Єдине надбання Арракіса - це безцінна речовина меланж, яка має неймовірні властивості. Меланж здатний продовжити життя і розкрити дрімаючий потенціал людського мозку. Крім того, без меланжу неможливі міжзоряні перельоти. Бажання володіти цим ресурсом стає причиною міжгалактичних конфліктів, через які сім'я Пола опиняється в небезпеці. Ховаючись серед фременів, що живуть у пустелях Арракіса, Пол зустрічає дівчину на ім'я Чані (Зендая), яка знайомить його зі звичаями свого племені.

Приєднавшись до фременів, Пол прийняв ім'я Муад'Діб - так народ пустелі називає дрібного гризуна, який вміє виживати в пісках. Вшанований фременами за месію (Махді), Пол підніме їх на боротьбу з домом Харконненів, представники якого за потурання імператора Шаддама IV захопили владу на Арракісі й фактично винищили Атрідів. Отримавши владу над Дюною, Пол одружиться з Ірулан, донькою Шаддама IV, і таким чином стане імператором. На той час поклонятися Полу як месії і надлюдині (Квізац Хардеачу) почнуть не тільки фремени, а й цивілізовані жителі імперії, зокрема й очільник збройних сил Атрідів Гарні Галлек (Джош Бролін), який знав його з дитинства.
2

Останні статті

Коментарі

123.06.24, 12:44

Дюна: Частина друга

    223.06.24, 14:54

    Не я.