хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Валентина Федорчук, тренер по спортивним танцям, 4

  • 28.12.23, 13:16

Валерій Корзинін, Оля Костюк, Борис Калініченко, Вадим Єлізаров, Олексій Літвінов, Олег Шумаєв, Леонід Верлан, Аркадій та Наталія Курлянд, Валерій Захарченко, Марина Андрусенко та Сергій Набатов, і багато інших – це всі люди, безмежно віддані цьому чудовому мистецтву – мистецтву бального танцю, і гідні того, щоб про них пам'ятали. Адже вони були першими".

Невипадково танцюристи кажуть, що бальні танці – це "хворі" танці. Хто захоплювався цим серйозно, той хворів на це назавжди. І ця хвороба невиліковна.

Назва їй - КОХАННЯ до Його Величності БАЛЬНОМУ ТАНЦЮ!

Валентина та Валерій довго та успішно танцювали. Потім він запросив її працювати до Палацу культури "Жовтневий". Але Валі було важко перебудуватись. Одна річ працювати у школі, а інша, коли приходять дорослі люди, і треба серйозно займатися. Вона цілий рік ходила до нього на уроки, записувала кожне його слово – як він робить розминку, які зауваження. Наприклад, вона бачила, що у пари щось не так, але як виправити їхні помилки не знала. А він як чарівник поправить тут, поверне там, і пара на очах змінювалася. Згодом Валентина набула досвіду. Довго зберігала ці записи і лише рік тому викинула. Вже накопичено досвід та знання. Проте вона дуже довго користувалася саме тим, що записувала за Валерієм Миколайовичем.

На даний момент Валентина Володимирівна Федорчук є головою колегії АСТУ, суддею найвищої категорії Всесвітньої Ради Танцю, заслуженим тренером України зі спортивного танцю, президентом ДЮСТУ "Спорт-Данс" проспект Берестейський (Перемоги) 38.

За роки своєї діяльності вона виростила безліч пар, які танцювали на змаганнях усіх рівнів. Найбільша її гордість – це чемпіони України 1998 року, майстри спорту міжнародного класу, Олена Федорчук (донька Валентини Федорчук) та В'ячеслав Крикливий.

Під її керівництвом проводяться традиційні змагання зі спортивних танців "Парад надій". А у 1996-98 роках у місті Києві відбулися "Кубки Світу" зі спортивних танців, одним із організаторів яких була Валентина Федорчук.

Валентина і зараз залишається талановитим керівником, організатором, балетмейстером та просто прекрасною людиною. Невипадково ім'я Валентина означає – сильна, міцна. Вона просто чудово підходить для жінки, яка може все!

ИСТОЧНИК:

VALENTINA FEDORCHUK (Ukraine)Танцевальные истории 2023

https://dance-story.ru

› tpost

Валентина Федорчук, источник: dance-story.ru

0

Коментарі