хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Українські танцори на Блекпульському танцювальному фестивалі с.2

  • 30.04.22, 10:07

перемогли в латиноамериканських танцях - ча-ча-ча та румбі. 14 місце зайняли кияни Єгор Бойко та Катя Галамай.

Крім того Давид та Ангеліна у виконанні окремих танців європейських танців зайняли 2 місце - фокстрот та танго, а 4 місце зайняли кияни Єгор Бойко та Катя Голомай.

Переможцями у категорії до 16 років у програмі «Латиноамериканські танці» стали одесити Йєнсен Матвій та Гонимович Анісія.

Вітаємо переможців Матвія та Анісію та бажаємо підкорення нових спортивних висот! Друге місце з латини зайняли кияни Богдан Чиборак та Олександра Мартинюк. Вітаємо.

 British Junior Latin Champ Sunday, 24 April 2022 ЮНІОРИ ЛАТИНА

Final

1.Matvj Jnsen & Anisiya Gonimovich Ukraine

2.Bogdan Chiborak & Aleksandra Martynyuk Ukraine

3.Daniel Novikov & Mishella Vishnevskiy USA

4.Antoni Pacan & Nikola Bilinska Poland

5.David Maimon & Alisa Guzman USA

6.Henri Hoffmeister & Marianna Panchenko Italy

 Переможцями турніру в категорії Юніори Стандарт до 16 років стали одесити Нікита Дубенко та Владислава Зіборова. Друге місце зайняли кияни Данило Афонін та Софія Альба. Четверте місце кияни Богдан Білоус та Юлія Олянішена. 5 місце-Кіріл Земляний та Даша Новікова. 7 місце - Володимир Свячений та Софія Богуш, Одеса. Вітаємо наших танцорів з чудовими результатами.

 British Junior Ballroom Champ Sunday, 24 April 2022 ЮНІОРИ СТАНДАРТ

Final

1.Nikita Dubenko & Vlada Ziborova Ukraine

2.Danylo Afonin & Sofya Alba Ukraine

3.Daniel Novikov & Mishella Vishnevskiy USA

4.Bogdan Bilous & Yuliya Olyanishina Ukraine

5.Kiril Zemlyanij & Darya Navolokina Ukraine

6.Francis Carty & Olivia Bourne England

7.Volodimir Svyachenij & Sofiya Borush Ukraine

 Протягом багатьох років на Блекпульському фестивалі - як на юніорському, так і на дорослому - традиційно відбуваються командні зустрічі танцюристів із різних країн. На юніорському турнірі змагання проводяться серед ювеналів та юніорів.

Їх називають Блекпульський фестиваль серед команд на запрошення, але, по суті, це своєрідний командний Чемпіонат світу.

Україна перемогла в командному турнірі. В команду увійшли  Афонін Дмитро та Альба Софія, Білоус Богдан  та  Олянішена  Юлія, Чіборак Богдан та Мартинюк  Олександра, Йєнсен Матвій та Гономович  Анісія. Протягом багатьох років на Блекпульському фестивалі - як на юніорському, так і на дорослому - традиційно відбуваються командні зустрічі танцюристів із різних країн. На юніорському турнірі змагання проводяться серед ювеналів та юніорів.

Їх називають Блекпульський фестиваль серед команд на запрошення, але, по суті, це своєрідний командний Чемпіонат світу.

Україна перемогла в командному турнірі. В команду увійшли Афонін Дмитро та Альба Софія, Білоус Богдан та Олянішена Юлія, Чиборак Богдан та Мартинюк Олександра, Йєнсен Матвій та Гономович Анісія. У командному турніри змагались 4 команди - США, Ісландія, Велика Британія та Україна.

Вітаємо нашу команду з цим досягненням, пишаємося вами.


Олександр Куценко

 

Велика подяка нашим чудовим тренерам, які гідно підготували наших ювеналів та юніорів до цього фестивалю. Це Скасків Антон, Демідов Кіріл, Марюк Ірина, Мартинюк Олена, Ковган Роман, Максим Буланий, Спаситель Катерина, Маркіна Наїра, Стас Портаненко, Коляда Наталія, Ігор Резнік, Марія Поліщук, Євгеній Олех, Вікторія Олех, Євген Борушко та багато інших тренерів.

0

Коментарі