хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мовчання вовків


Схоже на те, що напередодні виборів до Держдуми РФ агітаційно-пропагандистська машина Кремля почала «боїти». Навіть такий налагоджений роками потужний механізм брехні та «оболванювання» власного народу не справляється с хвилею негативних новин, яка захлиснула Росію.

Катастрофи, трагічні події та проблеми різного рівня практично оселилися на шпальтах російськомовних видань. Така ситуація не нова для Росії, у якій майже завжди відбуваються якісь лиха. Але, на відміну від минулих часів, агітаційна провладна машина сьогодення ніяк не пояснює те що відбувається на теренах Росії. Катастрофи серпня йдуть в режимі «повного радіомовчання».

Майбутні вересневі вибори до Держдуми викликають у Кремля не аби яке хвилювання. Начебто і несистемна опозиція знищена, і ЗМІ незалежні прикриті або отримали тавро «іноземного агента», і «царську подачку» пообіцяли «силовикам», і переклали відповідальність за всі помилки на «іноземців клятих». На думку Кремля зроблено дуже багато, для того щоб не перейматися можливими результатами виборів. Але…

Сконцентрувавши та узурпувавши практично всю владу в країні, Путін та його «Єдина Росія» автоматично стала «відповідачем» перед населенням Росії за весь той бедлам, що зараз коїться в країні. Надконцентрація влади в руках однієї групи осіб, що суцільно складається з представників пропутінської правлячої партії, породила петлю зворотного зв'язку: будь-які погані новини автоматично б'ють саме по рейтингу цього конгломерату сили. А напередодні виборів, коли рейтинги влади і так катастрофічно «просіли», будь які негаразди можуть привести Кремль до катастрофи сподівань на збереження статусу кво влади.

Постійна пропагандистська «локшина на вухах» вже настільки набридла більшості росіян, що Кремль не в змозі черговою порцією брехні пояснити людям ні вибух автобусу у Воронежі, ні шосту поспіль катастрофу літака РФ (31 липня: Су-35 падає в Хабаровську, 14 серпня: Бе-200 втрачено в Туреччині, 17 серпня: Іл-112 падає в Кубинці, 18 серпня: МіГ-29 падає в Астрахані, 23 серпня: МіГ-29 згоряє на аеродромі в Астрахані, 27 серпня: Су-24 падає в Пермі).

Принцип «мовчання» поширюється на все. Навіть індикатори Росстату по економіці публікують рідше, навіть врожайність (урожай поганий; посуха) «засекретили», відклавши публікацію «до уточнення». Зерна зібрано на 1,5 млн тон менше, врожайність впала більш ніж на 10%, тобто падіння по пшениці - менше зібрано, менше намолочено. І на цьому тлі Мінсільгосп перестав публікувати оперативні дані по збиранню врожаю. Міністерство мовчить з 6 серпня, також заборонивши звітувати своєму Центру агроаналітики. При цьому чиновники обіцяють відновити публікації «після уточнення даних», але це все наводить тільки на думки про коригування статистики.

Але таке «підвішування поганих новин» допомагає дуже вже слабо: громадяни і без публічного оголошення винних в курсі, хто в країні в усьому винен.

Цікаво, які «відмазки» готує Кремль на всі ці негаразди і чи будуть хоча б якісь пояснення від влади такому стану речей після виборів? Чи все залежить від результату? Чи при варіанті «тотальної» перемоги провладної партії Кремлю вже буде глибоко начхати на реальну кількість смертей від ковіду? Росстат нещодавно в черговий раз проколовся на цифрах, опублікувавши інформацію про 50 000 смертей від ковіду за місяць! Не треба бути професором з математики, щоб побачити різницю між «щоденною смертністю від ковіду в межах 800 людей» та місячною у 50 000. Чи може у Кремля серпень місяць складається з 62 днів?!

Або чим може пояснити Кремль трагедії з серпневі літаками, які люди вже влучно охрестили передосіннім «самолетопадом». Трильйони рублів на рік, які виділяються на Міноборони, банально розкрадаються і не вкладаються в розвиток збройних сил. Поки Шойгу віщає про російські нібито супер-пупер сучасні військово-технічні засоби - вони буквально розсипаються на очах.

Замість того, що б визнати свою недієздатність на посту міністра, Шойгу роз'їжджає по країні у якості кремлівського агітатора, розповідаючи казки про «нові міста» з мільйонами жителів, які візьмуться незрозуміло звідкіля та іншу нісенітницю.

Сучасній владі Кремля нічим виправдати гірку правду практично знищення Росії. Знищення економічного, політичного, соціального та міжнародного. «Володар» країни-вигнанця повністю втратив зв’язок з реаліями і намагається контролювати ситуацію виключно за рахунок силових засобів примусу та навіть отруєння непокірних. Путіну та Ко вже давно пора на спочинок. Пора звільнити місце, якщо самі не здатні налагодити ефективну державу. Та вони ніколи самостійно не відмовляться від такої величезної годівниці, як Росія. Вони намагатимуться до самого кінця маскувати власні провали брехнею та фейковими виправданнями. Але за останній час кількість негативних новин вже значно перевищила навіть можливості прокремлівських брехунів.

Тому Кремль вирішив за найкраще перед виборами просто мовчати. А там – куди крива вивезе!
https://m.censor.net/ru/blogs/3287207/movchannya_vovkv?fbclid=IwAR0r7WcnDi39c-cStPfWusSl7YOj1YN0CwRvhNVGdvQaGo62lXix3k7Rtp0

1

Коментарі