хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

Що тут вже нове якесь диво придумали ?

  • 17.08.24, 00:12
Раніше не публікувались коментарі якщо прямо в пості коментувати. Треба було через пошту заходити а вже потім коментувати. Я вже до цього почав звикати, на кожен комент через пошту і так коментую. Тепер вже і це не помагає. Йду через пошту, пишу коментар, публікую і... його нема..
Невже програмісти цього богом і людьми забутого сайту придумали ще якесь нове свинство ? Вони ж рекламу ставити не забувають на весь екран.. Який сенс в рекламі, якщо вони користувачам так капостять щоби не було охоти сюди заходити ?
3

Коментарі

117.08.24, 00:45

Ніт, це вина з'єднання інтернету, якщо твій трафік пофрагментувало на німецький хрест, то твій комент пішов у космос, пиши ще вісім разів, або налаштуй свій MTU. )

    217.08.24, 00:52Відповідь на 1 від WalKing

    В мене зєднання нормальне. Зараз не з мобільного. Вайфай під боком. І так було коли ті мої коменти пропали. Подивимося чи пройде цей. Хоча.. В нових постах перші коменти як правило проходять і без пошти . Це я памятаю ще давніше..

      317.08.24, 00:54Відповідь на 1 від WalKing

      А як коментів більше , то починаються фокуси. То через зєднання так ?

        417.08.24, 01:03Відповідь на 3 від reflexivo

        А як коментів більше , то починаються фокуси. То через зєднання так ?Ні, це через перевантаження серверів, хоча б одного на шляху.

          517.08.24, 01:08Відповідь на 4 від WalKing

          До речі питання. А чому коли я заходжу через пошту і йде верифікація то отой напис про верифікацію , що встановлюється чи я є людина і це може тривати кілька секунд іспанською ? Я якраз іспанську розумію. Не те щоби аж так, але достатньо аби то проситати, та все ж.. Чому іспанською ?

            617.08.24, 01:16Відповідь на 5 від reflexivo

            До речі питання. А чому коли я заходжу через пошту і йде верифікація то отой напис про верифікацію , що встановлюється чи я є людина і це може тривати кілька секунд іспанською ? Я якраз іспанську розумію. Не те щоби аж так, але достатньо аби то проситати, та все ж.. Чому іспанською ?Це потрібно шукати причину в твоій ОС , часовий пояс, в тому числі і на роутері, мова по замовчуванню самоі ОС бувша, фіктивні геодані , вірус, прописка проксі, vpn , всяке може бути.

              717.08.24, 01:26Відповідь на 3 від reflexivo

              А як коментів більше , то починаються фокуси. То через зєднання так ?Ще може бути переповнена оперативна память твого гаджета, забагато програм.

                817.08.24, 01:32Відповідь на 6 від WalKing

                Ну.. В цьому я розібратися не зможу. Не можу навіть похвалитися що зрозумів все що ти мені написав )))

                  917.08.24, 01:38Відповідь на 8 від reflexivo

                  Ну.. В цьому я розібратися не зможу. Не можу навіть похвалитися що зрозумів все що ти мені написав )))Тоді гугл в допомогу, якщо користуєшся телефоном з 2 гігабайтами оперативки, то чуда від нього не чекай.

                    1017.08.24, 01:46Відповідь на 9 від WalKing

                    В мене 3 , але телефон дешевенький.. То що іспанською цей сайт зі мною спілкується то вже ладно. Трохи розумію. З цим можна миритися. А от проблеми коментування..
                    Чому на Ютюбі і Фейсбуці коменти йдуть , і на Меті колись йшли ( поки вона була) та й тут йшли кілька років тому ( як я лиш сюди прийшов, хоча в мене тоді взагалі телефон з 1 гігом оперативки був) і оперативки досить було, а тепер.. Все стає гірше і гірше ? Хтось тут в нас пакращєннями займається ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна