хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чим може бути Навальний ?

  • 19.01.21, 15:33
https://youtu.be/Rw2FypjgY1I
 
В деякій логіці автору того відеоролика не відмовиш. . Я просто спробую розвинути тему і прикинути як би воно мало бути, якщо цей Дальнобой правий.
 Отож, що ми маємо ? 
Реваншистська операція близька до краху. Росія в багні. Російська влада робиться нерукопожатною, економіка тріщить. Що робити якщо воно так ? (я поки не стверджую що саме так вже є, але допускаю )
 Ніякого виходу окрім як змінити керівництво, і якось зробити його рукопожатним , не видно. 
Як це зробити ? Просто піти на вибори і комусь там програти ?
Не вихід. Тому прийдеться ще довго доказувати що він не верблюд, а країна продовжуватиме перебування під пресом... 
Як зробити так, аби наступник отримав всі індульгенції одразу ? 
І отут Паша Дальнобой влучив в 10-ку. Треба аби наступником став гонимий одіозною владою мученик...

Тому .. Версію що російська влада ТРАВИЛА НАВАЛЬНОГО АБИ ЗРОБИТИ ЙОГО НАСТУПНИКОМ вважаю і я дуже вірогідною. 
 Як передати йому владу ? Тут також.. якщо просто пустити його на вибори (а з чого б, якщо раніше не пускали, а тепер , коли ще статей на нього навішали , і раптом пустити на вибори ..) Буде підозріло і викличе настороженість. 
Тому..  Можливо , наприклад такий варіант. Якщо Путін не в темі , то його усунуть, а якщо в темі то... "я устал, я ухожу" Призначають нові вибори. Прійомніком (так як Кучма обьявляв Януковича, а Єльцин - Путіна ) обьявляють якогось одіозного представника теперішньої еліти. Шойгу там, чи взагалі Кадирова (завдання не виграти, а викликати гнів )Вибори нагло фальсифікувати, аби знову ж викликати гнів народу. Далі, коли почнуться акції протестів - розганяти ,жорстоко, напоказ, але так, аби роззадорити, але ніяк не розігнати..
Приблизно як це в п. 2 та 4. в тому моєму опусі http://blog.meta.ua/users/i3311925/posts/i3068854/
Далі .. народний герой- мученик злочинного режиму входить в Кремль на плечах народу під гучні оплески Європи і Америки... Ну як проти такого продовжиш санкції ? Як такому руку не потиснути ?...
Далі буде спектакль покаяння... Памятаєте як в кінці 80-х на початку 90-х каялися за злочини тієї імперії зла  ?  Могут павтаріть. Вони це вміють... 
Щодо реальних речей.. Може з Донбасу підуть, залишивши всі нароблені ними пакості на наші шиї..
З Криму.. Навряд чи.. Безумовно що спробують не йти. Крим же не бутерброд... Але, якщо притисне то... Можуть і піти... Важливо інше. Важливо зберегти ресурси. Аби відсидітися з десяток років, піднагуляти жирку і... Далі взятися за старе. По іншому бути не може. Поки існує цей послідовник Золотої Орди - по іншому не буде... 
Отож, відповідаючи на запитання заголовку. Навальний буде другим Єльциним , в очікуванні зручного моменту для приходу нового Путіна...
6

Коментарі

119.01.21, 17:08

    219.01.21, 20:49

    Ми заживемо вільно лише тоді коли Московія зменшиться до розміру України. А українсько-китайський кордон пройде по річці Волга.

      319.01.21, 23:17Відповідь на 2 від Nikolka

      Коли справдиться пророцтво цієї патріотичної московитської пісеньки https://youtu.be/s4qrB5AQ0bU

        423.01.21, 11:18

        Навальний може теоретично врешті зробити життя в рашкє більш економічно привабливим та демократичним. Але тоді, як не цинічно, не тількі зменшуються задля України шанси щось повернути, але збільшаться ще більше втратити?