Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

1933. ПАМ‘ЯТАЄМО

  • 03.12.08, 23:07

            Те, що Ти сьогодні живий, - це щасливий випадок, чудо, бо під час  Голодомору чудом і випадково вціліли Твої батьки чи батьки Твоїх  друзів! Хотіли й намагалися вбити всіх Українців! Ми, сьогоднішні  Українці,  радіємо, що  ми вижили,  і  дякуємо за те Бога. Ми будемо  завжди пам’ятати Голодомори, пам’ятати Етноцид, згадувати тих кого вбили,  щоб відродити загиблих хоча б  у пам’яті

Понад десять років ми говоримо про той стан, в якому знаходиться Україна. Кажу вам: головна причина нашого тяжкого становища – у відсутності любові до себе і до ближнього свого....

Хочете знати чиї то слова? Юлії Тимошенко! Саме тієї Юлії Володимирівни Гріген, що народилася 27 листопада 1960 року у Дніпропетровську... Слова ці сказані не в приватній бесіді, а в програмному, передвиборчому виступі Юлії Володимирівни на УТ-1 у 2002 році.

Не дивно, що галицький плебс носить пані Гріген “на руках”. Тому й галицький депутат Шкіль дозволяє собі теревенити, що “зараз запорукою успіху України є ... конфігурація Тимошенко - Мороз - Ющенко” (13.10.03 “У Києві відбулась...”).

З огляду на етнічну спорідненість Юлії та Андрія це також не дивно... Дивно, що про Симоненка він  не згадує.

Чому? Стидається певно перед людями. Такий він у них... Сором‘язливий... А от його патронеса не стидається....

Причини Геноциду  української нації викладені в роботі А.Куліша “Геноцид. Голодомор 1932-1933. Причини, жертви , злочинці. Київ, 2001”:

1. Ненависть жидів до всіх людей взагалі, яка Торою, Талмудом, прищеплюється їм у жидівських школах, синагогах та вихованням у сім’ї: “всі народи, яких Єгова дасть   вам (юдеям) в руки, мають бути знищені”.

2. Особлива ненависть жидів до українців: “Всі українці відомі антисеміти від найдавніших часів до сьогодні… Всіх антисемітів треба винищувати як найгірших, злочинців”.

 “Звільнення” Руси - України від українців та заселення її жидами. Правлячою клікою ця політика послідовно проводиться і в наш час.

 Ми вважаємо, що безглуздо скидати вину за злочини одного народу проти іншого на окремих осіб чи організації. Адже за злочини націонал - соціалізму відповідав і покаявся цілий німецький народ, який до цього часу виплачує компенсації.

Жоден юдей світу не відмежувався від злочинів проти українців, що їх вчинила жидо-більшовицька влада в СССР. Тому за геноцид в Україні жиди несуть колективну відповідальність, котра не має терміну давності.

Ми вимагаємо від держави Ізраїль, від сіоністських організацій в Україні та за її межами покаятися перед українською нацією й виплатити Україні компенсації за геноцид.

Ми вважаємо також, що росіяни несуть відповідальність за злочини жидів, яких вони допустили до керівництва Російсько - більшовицькою імперією і які чинили розбій в Україні від імені росіян.

Тому вимагаємо від Уряду та Державної думи Російської федерації покаятися перед українським народом й взяти на себе частину виплат компенсацій.

Вимагаємо від Верховної Ради, Уряду та Президента України:

-     замінити назви вулиць, населених пунктів тощо, названих іменами більшовицьких керівників, що чинили геноцид українців, знести їхні пам`ятники та меморіальні дошки;

-            відкрити Державний інститут геноциду українців;

-            відкрити музей геноциду українців;

-            до навчальної програми середньої та вищої школи включити предмет „Геноцид української нації;

-            по містах та селах України поставити памятники жертвам геноциду;

               До того часу, поки сіоністські організації в Україні та за її межами не покаються перед українською нацією й не приступлять до виплати компенсації, вимагаємо позбавити жидів громадянства України та заборонити їм:

-            обіймати будь-які представницькі та керівні посади, працювати в державних органах;

-            мати приватну власність на засоби інформації;

-            бути керівниками та власниками підприємств чи установ в життєзабезпечуючих галузях народного господарства та обєктах стратегічного призначення;

-            закрити юдейські школи та інші юдейські навчальні заклади як розплідники юдо нацизму та людино ненависті.

http://www.unaunso.org/article.php?id=4&subid=15&artid=5&lang=ukr

 

1

Коментарі

анонім

14.12.08, 17:58

Все правильно!
К чертям собачим выслать жидов!