хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

UNSO

попередня
наступна

Програма УНА-УНСО

  • 08.09.08, 01:08

І. Ідейно-світоглядові засади

Наше гасло: Україна для українців!

Господь створив нас українцями, і хай святиться воля Його на віки віків. Ми відстоюємо Божу волю. З нами Бог!

 

Наш найвищий обов’язок: реалізація української національної ідеї – ідеї самоствердження Нації, створення держави із системою українського націонал-соціального народовладдя, суть якого в словах: “В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля”.

Національна держава – це суспільно-політична система реалізації інтересів Нації. 

Націонал - соціальна влада  – це система диктатури Нації з врахуванням соціально - економічних інтересів Народу.

Наша ідеологія: український націоналізм як ідеологія самоствердження Нації.

Наша політика: Україна понад усе!

Наша боротьба: за владу Нації.

Наші вороги: комунізм, космополітизм, лібералізм.

Наше завдання: провести революційні перетворення в інтересах Нації.

Наше переконання: доки Народ не розв’яже своєї головної проблеми – не усвідомить себе Нацією - доти жодна його проблема не буде вирішена на його користь.

ІІ. Політично-програмові засади

Націонал-соціальне народовладдя

 

Влада в Україні космополітична та демонстративно антиукраїнська. Влада знаходиться в руках космополітичних олігархічних кланів, які конкурують між собою, але мають свій об’єднаний інтерес в існуванні режиму, що забезпечує їм можливість вивезення капіталу та приватизації основних фондів.

Народ став об’єктом політичних маніпуляцій і жертвою сваволі позаморальних осіб, що становлять верхівку державного апарату. Ці обставини призводять до деморалізації дедалі ширших верств населення.

 

Причинами економічної деградації є відтік капіталу та намагання космополітичної олігархії монополізувати прибутки. Вирішення жодних економічних і соціальних проблем не є можливим доти, доки режим продовжує своє існування, доки Нація не має своєї власної національної влади.

 

Нашим політичним завданням є побудова організованої і солідарної сили, яка зможе навести порядок, взяти на себе відповідальність за Націю, за Державу.

 http://www.unaunso.org/article.php?id=1&subid=5&artid=51&lang=ukr

 

Мета введення  режиму націонал–соціального народовладдя.

  

Україна потребує успіху. Перемога УНА-УНСО та введення  режиму націонал-соціального народовладдя додасть українцям впевненість у собі, в своїй владі, в своїй країні. Всім буде продемонстровано, що в Україні з’явився справжній господар, який рішуче і беззастережно кладе край комунізму, космополітизму, лібералізму, грабіжництву.

Сильна і заможна держава є запорукою добробуту громадян України, а зростання їх добробуту є запорукою міцної держави. Ми утвердимо в Україні дух виробництва, розумного господарювання, доброзичливого суперництва,  здорової амбіційності. Наше завдання – на руїнах і серед розладу вибудувати цілісний Національний лад,  який задовольнятиме інтереси України.

 

2

Коментарі