хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

SASHA_P

попередня
наступна

Хто стоїть за мітингами?

У пошуку теми «мітинги» найбільш обговорюваною залишається перебіг подій навколо акцій протесту під Офісом президента стосовно вироку Сергію Стерненку.

Так, починаючи з 23 лютого окрім нічних акцій на Банковій, протести відбуваються у Львові, Житомирі, Запоріжжі та Вінниці.

Але ми всі розуміємо, що потрібен мотив щоб вийти на вулиці та «вписатися» за зовсім невідому тобі людину. Будемо об’єктивні, Стеренко не герой, не патріот, не публічна особа…. , а якщо навіть поверхово подивитися про, що писав цей блогер і чим займався, то складається невтішна, навіть злорадна картина – де Стеренко безкультурна, невихована особа (і це саме м’яке), наркоман, тиран, забіяка, викрадач людей і в кінці кінців його звинувачують в убивстві.

Так хто ж стоїть за мітингами в підтримку такої СВОЛОТИ?

Окремі ресурси повідомляють, що насправді за мітингами з підтримкою Стерненка стоять олігархи.

Можливо й так, олігархічних кланів в Україні чимало і більшість з них мають проросійський інтерес, тому їм аби привід щоб створити нездорові, дестабілізуючі ситуацію заколоти в країні.

З цього списку . однозначно, можна виключити клан Петра Порошенка. Стерненко про нього стільки гидоти написав, що дипломат Петя через себе не переступить. Чи переступить?


Отже, зайдемо з іншої сторони. Серед звичайних протестуючих (яких змусили вийти, приїхати на протести за пляшку, мізерну платню, дозу…) більшість протестуючих бойовики націоналістичних угрупувань, яким за провокації та сутички з співробітниками правоохоронних органів замовники (олігархи) платять гонорари і тримають на постійній платні.

Один з таких мітингувальників Михайло Макарук з позивним Еріон.

 

Ось цей Михайло на своїй сторінці в «Фейсбук» (https://www.facebook.com/mykhailo.makaruk/posts/3605609099557672) закликає до повалення діючого режиму влади. Зокрема, один з постів свідчить про захоплення Печерського управління поліції в місті Києві за адресою: вул. Московська, 30.


До спільноти InformNapalm було надіслано повідомлення наступного змісту


Нажаль, на даний час відповідь не надана.

А якщо прочитати матеріали за запитом «Макарук Михайло Юрійови» то він «білий і пухнатий» український громадський діяч, волонтер, речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, член Ради волонтерів при Міністерстві оборони України, Член партії «Демократична сокира», де займає посаду Спікера з питань інформаційної безпеки. Михайло має державні нагороди. А ще він з 2019 року працював помічником народного депутата Герасимова Артура Володимировича (Верховна Рада 9-го скликання; Політична партія «Європейська Солідарність»).

Розумієте, ПП «Європейська Солідарність»!!! То напевно через себе таки можна переступити…..

0

Коментарі