хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

"УКРОБОРОНПРОМ" підписав угоду з ОАЕ


В неділю, 14 лютого, в рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до Об‘єднаних Арабських Еміратів відбулось підписання угоди між державним концерном "Укроборонпром", державною компанією "Укрспецекспорт" та холдингом оборонної промисловості EDGE Group про розширення військово-технічного співробітництва.

Підписання відбулося в Абу-Дабі, за участі гендиректора Укроборонпрому Юрія Гусєва, гендиректора Укрспецекспорту Вадима Ноздрі та керуючого директора EDGE Group Фейсала Аль Банная. Угода сприятиме обміну та розробці трьома сторонами передових технологій, із перспективою інвестицій на суму понад 1 млрд доларів США.

"Ця стратегічна угода є результатом нашої співпраці з EDGE Group та значним кроком у спільному розвитку та співробітництві між сторонами. Дуже символічно, що ця Угода була підписана сьогодні під час офіційного візиту Президента України до Об’єднаних Арабських Еміратів та її було схвалено Його Величністю Шейхом Мохаммед бен Заїд Аль Нахайяном для швидкого впровадження", – заявив очільник Концерну.

В свою чергу Фейсал Аль Баннай наголосив, що EDGE має великі сподіванння щодо подальшого партнерства з українською стороною.

"Підписання цієї тристоронньої угоди демонструє наш намір співпрацювати з провідними міжнародними компаніями в галузі оборонної промисловості. Ми у захваті від можливостей, які відкриваються для ОАЕ та України щодо співпраці, обміну та отримання взаємної вигоди від військового та технічного потенціалу двох країн", – сказав він.

Вадим Ноздря зазначив, що ДК "Укрспецекспорт" пишається бути частиною цієї стратегічної угоди з EDGE Group: "Ми пропонуємо найкращі технології, доступні в Україні, та перспективні спільні програми розвитку".

EDGE Group – провідний військово-промисловий інноваційний холдинг ОАЕ. Об’єднує понад 25 підприємств, 13000 кращих фахівців в п’яти основних кластерах: Платформи та Системи, Ракети та Озброєння, Кіберзахист, Радіоелектронна боротьба і розвідка та Забезпечення військових місій. Входить в топ-25 світових військових корпорацій світу (SIPRI).

0

Коментарі