Профіль

Bool_Ba

Bool_Ba

Україна, Запоріжжя

Рейтинг в розділі:

Де купити вікодін?!

Хто підскаже де в Києві можна купити вікодін без рецепту?
Хочу в усьому бути схожим на лiкаря Хату. Палиця у мене вже є!


50%, 10 голосів

50%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Зустрічають по одягу!

У людині, особливо свідомої, все повинно бути прекрасно, у тому числі й одяг. Адже по одягу зустрічають - тому одяг перш за все має бути національно вірним та патріотичним - щоб за версту було видно хто наш а хто є чужий. Ось хочу собі до літа зібрати такий комплект правильного одягу. Вот приїду до Києва, пройдуся по Хрещатику, підніму самосвідомість місцевого населення, від чого і у самого градус українськості підвищуватимось.

Отже має бути гарний капелюх:



Національно правильна вишиванка


Традиційний казацький кушак


Шаравари - краса чоловіка


Та червоні сап'янові чоботи



Й мабуть всі панночки напевно будуть моїми!!!

52%, 22 голоси

48%, 20 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як стати свідомим (для несвідомих)

У свій час я захоплювався східними трансцендентними медитаціями і пізнав деякі методики поліпшення свідомості. Одна з них - медитація на лінгам, яка підвищує концентрацію чоловічої сили ян. Тому пропоную всім недо-патріотам і тим, що сумніваються, в терміновому порядку підкоригувати свою свідомість з метою самоіндукції любові до України. Пропонується медитувати на приведений узагальнений образ любові до батьківщини до повного виліковування від проявів про-російського шовінізму! Слава Україні!


Степан Бандера дивиться на москаля як на лайно


13%, 7 голосів

23%, 12 голосів

63%, 33 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чи братня нам Расія?

Ті, що кажуть про "братню" нам Расію хоч раз думали, що братського зробила нам Расія? Якщо вони нам брати так чому б не вкладати свої надприбутки в розвиток українського виробництва (хочаб за часів прем'єрства Януковича) та показати народові України які вони нам друзі та зацікавлені в розвитку "молодшого брата"?! Але Расія навпаки скупила та нищить нашу хімічну промисловість, авіаційну галузь - там де Україна мала високи здобутки. Що позитивного зробила Расія для нас щоб ми її підтримували? Я поміркував але нічого не вигадав...




36%, 29 голосів

64%, 52 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як возродити Україну!

Вибиратимемося з кризи. Вся проблема України в тому що до влади повинні бути допущені лише свідомі патріоти. Тому необхідно зробити розділення населення на громадян з правом голосу і мешканців (підданих) України. Виборец зобов'язаний скласти іспит по українській мові, знати історію України та написати твір на тему "Роль Бандери в історії становлення української державності" і лише після цього бути допущеним до урни для голосування! Лише так можна відродити Україну! Чи згодні ви, патріоти?!


35%, 19 голосів

65%, 35 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Історічно справедливі кордони України мають бути відновлені!

От таки мають бути справедливі кордони України! Згодні, патріоти?


72%, 51 голос

28%, 20 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Україна гідна "Свободи"

Сьогодні під час виступу в Запоріжжі, лідер ВО Свобода Олег Тягнибок припустив, що в Україні можлива третя революція!!!

"Не виключено, що може статися третя революція, яка матиме характер соціальної і національної революції. Наша політична сила розуміє, що до влади можна прийти двома шляхами, або парламентським шляхом, або революційним, ми готуємося і до одного, і до іншого. Перша "революція національного звільнення, яку було програно і незавершено" відбулася в 1989-1991 році, друга - помаранчева 2004 року, яка дала можливість прийти до влади чинній владі, і "насправді виявилася зрадою революції". Третя революція може бути реалізована зважаючи на бажання суспільства провести люстрацію влади. Як мирний сценарій він бачить ймовірність голосування не за ті політичні партії, які представлені зараз у парламенті. Другий сценарій менш оптимістичний. Це можуть бути стихійні виходи на вулиці, це можуть бути бунти, голодні бунти. Це можуть бути коси і вила. Проте, впевнений, що люстрація може стати єдиним виходом України з кризи, "корінним очищенням влади". (с) Тягнибок

Українська національна ідея переможе! Слава Україні!!!






62%, 18 голосів

3%, 1 голос

34%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Історічно справедливі кордони України!

От таки мають бути справедливі кордони України! Згодні?


70%, 23 голоси

30%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Не робити зі своїх чад росіянина!

Ось народжується дитя. Нормальне людське дитя. Дві ручки, дві ніжки, блакитні очки, що цікавляться, і блондинистий чубок на верхівці. Нормальне дитя, все як у людей.

Це дитя йде в російськомовний дитсадок і там з нього в якісь декілька днів роблять РОСІЯНИНА.

Цей росіянин зростає і сре в під'їздах. Він їде відпочивати до Туреччини, нажирається теплим пивом з шведського столу і блює прямо в басейн. Відпочивальники з визгом вилазять з води, а росіянин тупо і безглуздо ірже. З його викривленого в усмішці дауна рота звисає ниточка слини.

Росія - величезна ракова пухлина на обличчі землі. І клубочиться над Мордором отруйний туман, і поблискують з туману очки росіян, і доноситься звідти чавкання і хрускіт кісток.


58%, 21 голос

42%, 15 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що, догрались?

Знову демакратична коаліція розвалюється з внутрішніх суперечок. Ця коаліція була хоть поганою але якоюсь альтернативою перетворення країни у "край братків" та зараз вже ми не маємо й цієї альтернативи. Хоч Тимошенко й має шансі перемогти на наступних президентських виборах однак в її міробаченні немає нічого про-українського - такаж сама бандиться жадоба до грошей заради яких вона готова зрадити всіх й вся. Можно казати що свідоми національни сили сьогодні зазнали руйнівну поразку бо відходять від керівної ролі в країні яка може бистро втратити всі й так невилики національні та патріотичні здобутки. Але не зважаючи на все це я говорю - Слава Україні!

56%, 19 голосів

44%, 15 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.