хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Потерпівший - це стан душі



Потерпівший - це стан душі


Ольга Кирилюк


Дивлюся новий відосик найвеличнішого. І раптом ловлю себе на думці, що… а нічо так, нормальні речі говорить пацан. Вперше! Вперше я слухаю цей гундосик і наче з усім погоджуюся. Бо все каже так, наче йому спічрайтери Порошенка писали.

Тут тобі і фейки про заборону Булгакова спростував, і Рабіновіча обізвав депутатом «с анєкдотічєской фамілієй», і з зеленого фашизму поржав. І вимовив фразу «Россия оккупировала наши территории» і навіть при цьому не закашлявся. І медведчуківських хвойд обізвав «говорящімі арміямі, коториє вас зомбірую» і їхню партію порівняв з тостом. Ну все ж так гарненько, хоч до серця прикладай.

Слухаю і думаю: «Боже, Зеленський починає обростати в моїй свідомості позитивними конотаціями». Сама в шоці. Невдобно якось стало. Аж озирнулася – чи ніхто не підглядає за мною.

Нє, ну ви на мене не нападайте. Просто мені хотілося, щоб до нас президент повернувся. Нормальний. Ну типу, як отому дитяті, якому мама сказала, що татко полярник, і поїхав в експедицію ще до його народження, а тому замість татка буде поки що дядя Коля. І воно, манюньке, дивиться на того дядю Колю в розтягнутих трєніках, серденько йому так щемить, і така тоска бере, що хоч самому в полярники подайся, аби тільки на цей убогий дублікат не дивитися.

Я коли розлучилася, племінники постійно допитувалися, де дівся мій чоловік. Ну я їм і сказала, що він поїхав у Мозамбік на 20 років. «Ого, - кажуть і кривляться. – Це ж коли він вернеться, ми вже виростем». От я хочу, щоб нормальний президент повернувся трішки раніше, ніж через 20 років. Тому й дала слабинку.

Я то розуміла, що всі ці позитивні конотації приліпив до Зелі тільки Байден. Але ж все одно - ще вчора наш Брауні операції по вагнерівцям зривав, у якихось частинах путінського тіла мир видивлявся. А сьогодні - прям уууух. Президент. Державник. Рейгааааааааан………..

А потім бац! …….. с…ка. Який на хрін Рейган?!!!!! Воно знов свої обідки почало виливати усім на голову. Знову тонни бруду на Порошенка. І масло згадав, і печенюшки. Бллллляяяяяя…… Вова, я обіцяла собі не матюкатися в дописах, бо батьки у Фейсбуці зареєструвалися. Ну і на хріна ти зараз змусив їх нервувати?!

Ти своїм мозком хоч розумієш, що за Порошенком стоять як мінімум 25% виборців, а як максимум (за останніми опитуваннями) у другому турі вже близько 50%??? І ти щойно взяв і вилив цю тонну бруду не на Порошенка, а на нас. На всіх, хто вдячний йому, для кого він найкращий президент України за весь час її незалежності. Ти щойно не з опонента знущався, а з мене, з моїх друзів! І наших батьків також! І ще майже з половини населення країни.

І головне після цього такий заявляє: «дарагіє украінци, нас хатят пассоріть». Ну драаааски-паски! Так ти ж перший нас і ссоріш!!!! Бо якщо ти вирішив зайти на патріотичне електоральне поле, то мав би знати, що для цього тобі треба прибрати свою дитячу ненависть. Засунути її туди, куди ти послав медведчуківські канали. І хоча б не висловлювати публічну ту херню, яку ти городиш.

Бо саме в Пороха – стабільна електоральна підтримка, у той час як твоя до ОПЗЖ давно переметнулася. І тобі не снилася така вдячність від людей, яку має від нас Порошенко. Бо тобі й не снилося зробити стільки, скільки зробив для країни він. А ти за два роки вперше хоч якийсь нормальний крок зробив. УПЕРШЕ!!! І вже таку корону собі прибив, наче лічно в 2015 путінську навалу зупинив, і прям один в окопі.

Якби
в твоїй промові не було цих тупих «обідок», то вже б до завершення ролика, тебе заповажала б і ця найактивніша частина населення. Хай ще не повністю, хай дуже умовно. Але хоча б якийсь прогрес. Нє, бляха.

Коротше, зла я сьогодні. Тільки почала думати, що в нас президент з’явився, довго так подумала, хвилини три. Та він тут же довів, що як був потерпілим, так і залишився.

Ще й, бляха, вино закінчилося. Ну шо ти будеш казати.....





9

Коментарі

17.02.21, 20:26

    27.02.21, 21:19Відповідь на 1 від Стрийко Зеник

      37.02.21, 21:58

      Зелю на палю!

        47.02.21, 22:00Відповідь на 3 від Вурдалак

        Зелю на палю!

          57.02.21, 22:00

            67.02.21, 22:02

            звичайна українська жаба ....заздрість то наше все....

              78.02.21, 10:27Відповідь на 5 від Андрій1961

              .

                88.02.21, 10:27Відповідь на 6 від Недурка

                звичайна українська жаба ....заздрість то наше все....Ну не зовсім українська...