Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Результати роботи Офісу за січень-березень 2020 року

  • 17.04.20, 16:54

Аудитори Харківщини протягом січня-березня 2020 року

забезпечили відшкодування втрат на суму 234,7 млн гривень

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-березня 2020 року забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів за результатами проведених ревізій на загальну суму 234,7 млн гривень.

 

За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю впроваджено 46 рекомендацій, з яких 17 – спрямованих на досягнення додаткового економічного або соціального ефекту, загальна сума досягнутого економічного ефекту (додаткового результату) складає 219,5 млн гривень.

 

Органами місцевої влади і самоврядування, керівниками об’єктів контролю та їх вищими органами за наслідками проведених заходів державного фінансового контролю прийнято 10 управлінських рішень.

 

Протягом січня-березня 2020 року на розгляд правоохоронним органам передано матеріали п’яти ревізій, за результатами розгляду матеріалів заходів державного фінансового контролю правоохоронними органами вручено одне письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та матеріали одного аудиторського дослідження долучено до кримінального провадження.

 

У 9-ти випадках до порушників фінансово-бюджетної дисципліни застосовано фінансові санкції; до адміністративної відповідальності притягнуто 52 посадові особи, до дисциплінарної – дві особи, із займаної посади звільнено одну посадову особу.

 

З метою повного відшкодування встановлених втрат фінансових і матеріальних ресурсів перед органами прокуратури та об’єктами контролю ініційовано пред’явлення п’яти цивільних позовів, до суду пред’явлено позов на суму 0,9 млн гривень.

 

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі