хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Публічна інформація

  • 14.04.20, 20:26

Результати роботи Офісу з запитами на

отримання публічної інформації  у 1 кварталі 2020 року.

 


Згідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», кожний громадянин України може звернутися до влади із запитом і отримати необхідну йому інформацію.

 

За січень – березень 2020 року до Північно-східного офісу Держаудитслужби, надійшло 30 запитів про надання публічної інформації, з них: 20 запитів від фізичних осіб, 9 запитів від громадських організацій, 1 запит від юридичних осіб.

 

Запитувачів, здебільшого цікавило результати здійснення Північно-східним офісом Держаудитслужби моніторингу публічних закупівель, результати заходів державного фінансового контролю та інформація про Північно-східний офіс Держаудитслужби.

За результатами розгляду зазначених запитів, повністю задоволено 15 запитів, надано частину запитуваної інформації за 6 запитами та відмовлено у повному обсязі за 9 запитами.

Майже в усіх випадках підставою відмови є відсутність запитуваної інформ ації, в одному випадку запитувалась інформація з обмеженим доступом та 3 запити направлено належному розпорядникові інформації.

 

 Здебільшого, у січні-березні 2020, запити надходили на електронну пошту (е-mail:Kharkiv@dkrs.gov.ua) - 18 запитів, на поштову адресу Північно-східного офісу Держаудитслужби (61022, м. Харків, м. Свободи, 5, Держпром, 4 під., 10 пов.) надійшло 6 письмових запитів та 6 запитів направлено за належністю, до Офісу, Державною аудиторською службою України.

 

За запитами, що надійшли на адресу Офісу, запитувачам надано вичерпні відповіді та роз’яснення у терміни визначені Законом України „Про доступ до публічної інформації ”.

 

Також нагадуємо, що частина інформації про діяльність Північно-східного офісу Держаудитслужби публікується на офіційному веб-сайті Державної аудиторської служби України - http://www.dkrs.gov.ua/.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі

114.04.20, 23:01

Запит - хто майбутня половинка?, не є публічним.
Сватом будеш