хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Результати ревізії БМУВГ

  • 09.12.19, 15:28

Харківськими аудиторами проведено ревізію Балаклійського міжрайонного управління водного господарства

 


Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили фінансову діяльність Балаклійського міжрайонного управління водного господарства (далі - Управління) за період роботи  з 01.03.2013 по 28.02.2019 року. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 202,91 тис. гривень.

 

Аудиторами встановлено, що протягом 2013 - 2018 років Управління не здійснювало пред'явлення до оплати споживачам вартості електроенергії, використаної на подачу води та води для поливу, чим Управлінню завдано збитків на загальну суму 80,72 тис. гривень.

 

У червні 2018 року проведено покриття власних витрат коштами загального фонду бюджету (на оплату електроенергії, використаної під час здійснення споживачами поливу) на загальну суму 45,0 тис. гривень.

 

Крім того, у 2013-2014 та 2017-2018 роках було проведено покриття власних витрат коштами загального фонду бюджету, внаслідок нарахування та виплати працівникам Управління заробітної плати за рахунок загального фонду бюджету за період, в якому вони здійснювали надання платних послуг за господарськими договорами (зокрема послуги пов'язані з виконанням земляних робіт по розробці ґрунту екскаватором Е-652) на загальну суму 10,44 тис. гривень

 

Окрім того, Управлінням не забезпечено  проведення заходів  щодо   своєчасного стягнення у судовому порядку наявної дебіторської заборгованості, внаслідок чого установі завдано збитків на суму 39,68 тис. гривень.

 

Встановлено, що Управлінням здійснювалось витрачання бюджетних коштів на утримання легкових автомобілів всупереч заходів, затверджених Кабінету Міністрів України на загальну суму 16,17 тис. гривень.

 

Також, заробітна плата утримана з працівників Управління за попередній бюджетний період, не перерахована в дохід державного бюджету, що спричинило недоотримання коштів в загальній сумі 6,99 тис. гривень.

 

За результатами проведеної Північно-східним офісом Держаудитслужби ревізії, начальнику Управління направлено вимогу щодо необхідності повного усунення виявлених ревізією фінансових порушень та притягнення до відповідальності вини осіб.

 

За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни, 2-х посадових осіб Управління притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі

19.12.19, 16:06

а еще они называли харьковских аудиторов "земляной жабой"!
що завдало іміджевих збитків на 37 копійок...

насправді, це дуже добре, що тут створюють такі теми. По-перше інформованість, по-друге такий звіт має ознаки реального намагання працівників Балаклійського водгоспу працювати якнайкраще, і нарешті, 200 тис - це зовсім несуттєві збитки, та люди мають знати якими саме вони є.

    29.12.19, 16:14Відповідь на 1 від идиётец

    Якраз 20 000 Гр. це суттєві збитки.

      39.12.19, 19:11Відповідь на 2 від Nikolka

      200 тысяч грн косяков, для конторы с дееспособностью - фигня. Лес рубят - щепки летят. важно, чтоб щепки больше леса не были. Если вы вдруг станете госслужащим - поймете. Это - на самом деле, идеальный отчет.
      если он соответствует действительности