хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Харківські аудитори продовжують навчатися та вдосконалюватися.

  • 31.10.19, 15:59

Харківські аудитори продовжують навчатися та вдосконалюватися.


 

Сьогодні, відділом роботи з персоналом Північно-східного офісу Держаудитслужби, організовано проведення семінару з підвищення кваліфікації фахівців структурних підрозділів Офісу.

 На семінарі підіймались теми, що на теперішній день є найбільш актуальними у роботі державних аудиторів.

 Так, головний державний аудитор відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Коловоротна Анна Миколаївна, розповіла про інвентаризацію, її види та порядок проведення.

 Завідувач сектору запобігання та виявлення корупції Міночкіна Інна Вікторівна, розповіла про особливості декларування суттєвих змін у майновому стані декларанта.

 Головний спеціаліст режимно-секретного сектору Торяник Наталія Михайлівна, розповіла про діяльність державного експерта з питань таємниць. Експертні комісії з питань таємниць.

Головні спеціалісти юридичного відділу Альман Лариса Петрівна та Третьяков  Олександр Миколайович, розповіли про порядок здійснення органами Держаудитслужби  адміністративного провадження та зміни в законодавстві, що стосуються державного фінансового контролю.

 Також, відбулось обговорення питань щодо практичного застосування норм законодавства за галузями, що висвітлювались у доповідях.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.


0

Коментарі