хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Закінчено ревізію в Управлінні освіти Шевченківського району

  • 30.10.19, 15:40

Харківські аудитори в Управлінні освіти Шевченківського району виявили 956 тисяч гривень фінансових порушень

 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили Управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківскої міської ради за період роботи з 01.01.2015 по 31.12.2018 рік. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 956,51 тис. гривень.

 

Зокрема незаконні витрати – 129 тис. грн, нецільове використання бюджетних коштів – 504 тис. грн, недоотримання ресурсів – 7 тис. грн та інші фінансові порушення (завищення кредиторської заборгованості; заниження дебіторської заборгованості; заниження в обліку вартості активів) – 317 тис. гривень.

 

Причинами незаконних витрат бюджетних коштів є нарахування єдиного соціального внеску на суми грошових компенсацій особам призваним на військову службу під час мобілізації, оплата праці вчителям-дефектологам та вчителям-логопедам у завищених обсягах, нарахування заробітної плати сумісникам за невідпрацьований час, не сплата орендарями спожитих ними комунальних послуг і послуг з вивозу твердих побутових відходів, завищення вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт.

Нецільове використання коштів допущено внаслідок використання коштів місцевого бюджету на придбання продуктів харчування, оплату послуг водопостачання і водовідведення та послуг відеоспостереження всупереч бюджетним призначенням, затверджених рішеннями Харківської міської ради про бюджет міста Харкова на відповідні роки, та всупереч напрямам використання бюджетних коштів, визначених у паспортах бюджетних програм.

 

Начальнику Управління освіти направлено вимогу про відшкодування у повному обсязі встановлених ревізією порушень законодавства з фінансових питань.

 

За допущенні порушення законодавства з фінансових питань до адміністративної відповідальності притягнуто 10-ть посадових осіб Управління освіти.

 

Про результати ревізії проінформовано Голову адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради та Харківську місцеву прокуратуру № 1.

 

         Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

 

0

Коментарі