Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Харківські аудитори продовжують навчатися та вдосконалюватися.



 Харківські аудитори продовжують навчатися та вдосконалюватися.

Сьогодні, відділом роботи з персоналом Північно-східного офісу Держаудитслужби, організовано проведення семінару з підвищення кваліфікації фахівців структурних підрозділів Офісу.

На семінарі підіймались теми, що на теперішній день є найбільш актуальними у роботі державних аудиторів.

Так, головний державний фінансовий інспектор відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту та фінансових послуг Сідаш Віктор Олександрович, розповів про особливості проведення контролю правильності ведення бухгалтерського обліку основних засобів.

Заступник начальника відділу роботи з персоналом  Островерх Тетяна Миколаївна, розповіла про особливості застосування закону України „Про забезпечення функціонування української мови як державної.

Крім того, підіймались питання щодо дотримання правил внутрішнього службового розпорядку для державних службовців, правил етичної поведінки, основних обов'язків державного службовця та дотримання службової дисципліни.

          Завідувач режимно-секретного сектору Панаріна Юлія Степанівна, розповіла про особливості роботи з інформацією, що може бути віднесена до державної таємниці.

          Завідувач сектору комунікацій, зв’язків  з громадськістю та розгляду звернень громадян Шашков Сергій Віталійович, розповів про особливості розгляду інформаційних запитів, звернень громадян та адвокатських запитів.

 

Також, відбулось обговорення питань щодо практичного застосування норм законодавства за галузями, що висвітлювались у доповідях.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.


0

Коментарі