хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Колегія Північно-східного офісу Держаудитслужби за 6 міс. 2019 р


Відкриття колегії відбулось промовою начальника Північно-східного офісу Держаудитслужби Косінова Станіслава Анатолійовича щодо результатів діяльності Офісу за 1 піврічча 2019 року.

На колегії розглядалися теми, що стосуються:

-         Стану забезпечення Північно-східним офісом Держаудитслужби контролю у соціальній галузі та сфері культури;

-         Результатів роботи відділу контролю у сфері закупівель Північно-східного офісу Держаудитслужби;

-         Стану забезпечення Північно-східним офісом Держаудитслужби контролю в аграрній галузі, екології та природокористування;

-         Результати моніторингу випадків визнання неправомірними дій та висновків працівників Північно-східного офісу Держаудитслужби;

-         Стану дотримання антикорупційного законодавства в Північно-східному офісі Держаудитслужби.

До виступу з було запрошено начальників структурних підрозділів: відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Єпіченко І.І, відділу контролю у сфері закупівель Костенко П.В., відділу контролю в агарній галузі, екології та природокористування Журавель Ю.Г., сектору запобігання та виявлення корупції Міночкіна І.В.

Члени колегії також долучилися до обговорення проблемних питань по зазначеним темам та підведення підсумків роботи Офісу.

Наприкінці засіданні колегії, Станіслав Анатолійович наголосив, на необхідність посилити роботу щодо ініціювання усунення підконтрольними установами, виявлених заходами державного фінансового контролю, збитків.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі