хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Багато жінок не отримують задоволення від сексу

З якою метою люди займаються сексом? Згідно з одним із нещодавніх досліджень американських учених, в основному заради задоволення. Але, схоже, автори зробили дуже широке узагальнення. Як з'ясували психологи з Техаського університету, секс для жінок - задоволення відносне. Багато з дівчат займаються коханням з нудьги, для збереження спокою в сім'ї, як засіб лікування головного болю... На жаль романтичні стосунки і пристрасть знаходяться чи не в самому кінці списку спонукальних мотивів.

«Наше опитування показало, що більшість чоловіків вважають переважну більшість жінок сексуально привабливими хоч якоюсь мірою, тоді як більшість жінок не бачать в чоловіках ніякої привабливості», - говорять автори нової книги «Чому жінки займаються сексом», професора психології Сінді Местон і Девід Басс.

Опитавши тисячу жінок різного віку, учені виявили 200 причин, за якими жінки займаються коханням, і романтика виявилася зовсім не головною з них. Так, 84 % жінок займаються сексом тільки для того, щоб забезпечити 
собі спокійне, рівне життя або щоб отримати послаблення в домашніх справах.

Багато представниць прекрасної статі розглядають секс як хоч і малоефективне, але все таки лікувальний засіб при мігрені та головних болях. Часто жінки свою симпатію до протилежної статі описують таким знайомим для багатьох образом: «Я сплю з декількома хлопцями, тому що мені їх шкода».

Але більшість все-таки керуються егоїстичними мотивами з розрахунку на фінансові або матеріальні заохочення. Цей чинник автори і визначили як один з основоположних, він залишає далеко позаду сексуальний контекст. Точніше, кожна десята жінка зізналася, що «погоджувалася на секс, розраховуючи на подарунки».

Ще одна учасниця опитування пояснила: «Я займаюся сексом, щоб не померти від нудьги, тому що це легше, ніж відстоювати свої інтереси. А ще він заряджає мене продуктивною енергією». Іншими популярними причинами були «Він запросив мене на вечерю в хороший ресторан», «Він витратив на мене досить багато грошей» і «Мене вразила його оригінальність». Наявність же романтичних стосунків або флірту багато жінок розцінювали як приємне доповнення до сексу.
0

Коментарі